50PlusMatch pregled

#
DATING SIDE
FORDELE
BESØG
50PlusMatch Logo
 • 💘 Bedst til 50+
 • 💘 Jævn kønsfordeling
 • 💘 Prisvärd tjeneste
Autor

Diskretno zabavljanje za sve

Online upoznavanje se često povezuje sa mlađim generacijama. Ali sve je uobičajenije da čak i starije generacije isprobavaju online upoznavanje u nadi da će pronaći ljubav ili neobavezne veze bez veza.

Ako ste romantičar koji traži ozbiljnu vezu, 50PlusMatch može biti dobar izbor za vas. Fokus sajta je na malo starijoj generaciji, odnosno onima koji imaju 50 i više godina. Takođe imaju nekoliko različitih karakteristika koje čine da se sajt ističe. Dve od ovih funkcija su da možete da upoznate druge članove putem kvizova i da se sprijateljite na Things2share opciji.

Sajt za upoznavanje 50PlusMatch nudi vam kao članu diskretno, jednostavno i ozbiljno upoznavanje. Sajt za upoznavanje radi sa onlajn upoznavanjem od 2006. godine i dostupan je u nekoliko različitih zemalja. Sajt je u vlasništvu Matchmedia, koji je takođe član organizacije za e-trgovinu Thuisvinkel.org.

Fokus na jednostavnosti

50PlusMatch fokusirao se na jednostavan veb dizajn, što olakšava navigaciju po stranici. Čak i ako niste posebno tehnički spretni, lako možete pronaći ono što tražite. Ovaj sajt takođe ima mnogo informacija o kompaniji, o onlajn upoznavanju uopšte, i kako da napravite profil na njihovoj veb stranici.

Pošto vam nude da napravite nalog besplatno, možete testirati da li vam sajt za upoznavanje odgovara pre nego što  učlanite.

Ciljanjem na osobe starije od 50 godina, članovima je lakše pronaći podudaranje.

Kao član već poznajete starosnu grupu, možete lakše pronaći nekoga na istoj talasnoj dužini. Kao besplatni član, dobijate pristup nekim funkcijama, ali naravno ne svim. Neke od stvari koje možete da uradite kao besplatni član su:

 • Čitanje reklama
 • Kreiranje profila
 • Doadavanje do 10 slika
50PlusMatch Screenshot

Test ličnosti je lak

Sajt vam nudi da odgovorite na niz pitanja o sebi i vašem budućem partneru. Odgovarajući iskreno i ostavljajući dobro osmišljene odgovore, dobijate najbolje uslove za savršeno podudaranje.

Odgovarajući na pitanja koja postavlja 50PlusMatch, oni mogu lako upariti profil za koji misle da bi bio najbolji za vas. Na ovaj način nećete morati da gubite vreme na profile koji uopšte ne odgovaraju vama ili vašim željama. Njihov cilj je da što ranije dobijete što bolje podudaranje, koji će vas onda, nadamo se, dovesti do nekog posebnog.

Ekskluzivne ponude i popusti

50PlusMatch je razvio 3 različite vrste članstva. Kao rezultat toga, imaju model koji odgovara većini ljudi. Možete izabrati da plaćate svoje članstvo mesečno, kvartalno ili polugodišnje.

Kao član koji plaća, dobijate pristup brojnim funkcijama koje besplatni članovi nemaju. Između ostalog, dobijate pristup:

 • Slanju poruka
 • Opciji da vidite ko vam je posetio profil
 • Opciji da šaljete neograničen broj poruka
 • Opciji da vidite pretrage drugih
 • Ćaskanju sa drugim članovima

Najčešće žalbe vezane za 50PlusMatch

Poput mnogih drugih sajtova za upoznavanje, 50PlusMatch je primio brojne žalbe da ima veliki broj lažne profile.

Lažni profil potkopava sve što 50 Plus Match pokušava da postigne i oni su javno izjavili da oni ne kreiraju lažne profile i  da umesto toga rukuju svakim pojedinačnim profilom pojedinačno i ručno, te da pažljivo pregledaju sve profile.

Slični članci