Najbolji sajtovi za upoznavanje za odrasle

Best Adult Dating Sites

 

Autor

Da li ste pokušavali da tražite zreliju i odrasliju vezu na mreži? Ne brinite više. Postoji mnogo sajtova na kojima možete pronaći potencijalnog partnera. Nastavite da čitate da biste saznali neke od najboljih sajtova za upoznavanje

⭐ Najbolji sajtovi za odrasle u Srbiji

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
TajniKontakt Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popularno u Srbiji
 • 💘 Većinske žene
2
Srpski Chat Logo
 • 💘 Aktivni članovi
 • 💘 Brza registracija
 • 💘 Samo za Srbe
3
AdultFriendFinder Logo
 • 💘 Najveći sajt za upoznavanje odraslih
 • 💘 Verifikovani članovi
 • 💘 Besplatna reklama
4
Balkan Caffe Logo
 • 💘 Balkan
 • 💘 18+
 • 💘 Velika zajednica
5
Local Mature Logo
 • 💘 Zrele žene
 • 💘 Besplatna registracija
 • 💘 18+
6
xTonight Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Sex saj za upoznavanje
 • 💘 I za parove
7
Ashley Madison Logo
 • 💘 Upoznavanje za odrasle
 • 💘 Dobra aplikacija za upoznavanje
 • 💘 Verifikovani profili

Adult FriendFinder

AdultFriendFinder

Adult FriendFinder je među najstarijim i najpopularnijim sajtovima koji spajaju ljubavnike. Sajt je takođe jedan od naj
bezbednijih sajtova za upoznavanje  na internetu. Mnogi  parovi u poliamornim i svingerskim vezama radije drže stvari opuštene sa svojim sastancima. Stoga je ova stranica jedna od najboljih opcija za vas ako više volite da vaše stvari budu ležerne.

Sajt će vam omogućiti da prilagodite pretragu za vezu za jednu noć ili dugoročnu vezu. Istovremeno, nudiće i sadržaje o životnom stilu kao što su emisije veb kamerama i erotske priče. Jedna od dobrih stvari na veb stranici je to što će vam biti ponuđena prilika da zaradite besplatne poene ako koristite njihove funkcije.

Reddit Dirty R4R

Dirty redditor for redditor

Reddit Dirty R4R je popularan veb sajt za upoznavanje na internetu. Radi na sličan način kao i bilo koji drugi subreddit. To znači da svako može da objavljuje na sajtu. Ako koristite veb sajt, od vas će se tražiti da navedete nekoliko stvari o sebi. Pored toga, od vas će se tražiti da opišete vrstu osobe koju tražite.

Besplatno je koristiti Reddit Dirti R4R. Stoga, ne morate da brinete o upotrebi novca da biste pronašli svoju srodnu dušu. Dnevno imaju oko 10.000 posetilaca različitih rasa. Dakle, možete biti sigurni da ćete pronaći osobu koja ispunjava vaše standarde.

Tinder

Tinder

Tinder se trenutno smatra vodećim online sajtom za upoznavanje . Čini se da ga je skoro svako ko se bavi zabavljanjem na mreži bar jednom  koristio. Stoga je gotovo nemoguće ne pronaći svog partnera.

Pošto sajt ima mnogo korisnika, neki korisnici ga mogu smatrati za previše. Stoga, većina članova pravi sport od prelaska kroz nekoliko uparivanja. Tinder je besplatan i jednostavan za korišćenje. Sve što treba da uradite je da pogledate slike i prevučete u skladu sa tim. Korisnici mogu nadograditi na željenu plaćenu pretplatu. Međutim, nije neophodno izvršiti nadogradnju da biste pronašli partnera.

Ashley Madison

Ashley Madison

Ashley Madison je uglavnom orijentisan prema  ljudima u braku koji su u potrazi za aferom. Nekim ljudima ovo može izgledati odvratno. Međutim, ako vam ne smeta moralnost situacije, onda možete biti sigurni da ćete pronaći neverovatne partnere na sajtu.

Kao i većina sajtova za upoznavanje, žene vladaju u Ashley Madison i imaju svoj izbor partnera. One se mogu prijaviti besplatno, pa čak i besplatno koristiti sajt, dok će muškarci morati da se odvoje od novca da bi koristili sajt.

Dobra stvar kod Ashley Madison-a je to što vam sajt olakšava pronalaženje dama koje bi mogle biti otvorene za zabavu.  Verifikovani profili uklanjaju botove i lažne profile. Ashlei Madison je dobra opcija za one koji su često na putu zbog svoje diskrecije.

Seeking

Seeking.com

Seeking je sajt za upoznavanje odraslih koji je uglavnom namenjen pojedincima koji žele da znaju da će se večeras zabaviti. Napravljen je da odgovara takozvanim sugar babies koje su u potrezi za sponozorom ili sugar daddy-jem. Stoga, možete biti sigurni da ćete imati sreće na sajtu sve dok imate dovoljno novca.

To je jedan od retkih sajtova za upoznavanje gde muškarci drže sve karte. Broj žena na sajtu je veći od muškaraca i teže da se takmiče među sobom. Dame mogu besplatno da se pridruže sajtu. Ako koriste .edu adresu e-pošte, mogu dobiti premium članstvo. Dobro je držati se premijum članstva kako ne bi redovno padali u zamku prostitutki, lažnjaka i prevaranta. Takođe ih možete lako zaobići pošto sajt ima funkciju pretraživanja.

Sajt je uglavnom usmeren ka povezivanju više transakcijske prirode. Stoga može biti veoma teško pronaći večnu ljubav.

Bumble

Bumble

Bumble je najbolja  aplikacija za upoznavanje za odrasle na internetu koja je sigurna za žene. Iako žene imaju moć na većini platformi za upoznavanje, postoji nekoliko zastrašujućih sajtova. Uobičajeno je da žena dobije stotine slika u svom sandučetu. Bumble je imao za cilj da se ovo promeni , te su žene te koje mogu da iniciraju kontakt sa onim muškarcima sa kojima žele.

Sajt ima jedan od najboljih interfejsa za korišćenje. Oslanja se na prevlačenje da bi se izrazilo otpuštanje ili interesovanje. Postoji i funkcija video ćaskanja koja omogućava korisnicima da upoznaju osobu za koju su zainteresovani pre nego što mogu da se upoznaju uživo.

Hinge

Hinge

Ako ne tražite vezu za jednu noć, ali želite stabilnu neobaveznu vezu, onda je Hinge savršens ajt za upoznavanje za vas. Obično ističu deset različitih korisnika svakog dana za koje misle da biste bili zainteresovani na osnovu vašeg profila i nedavnih aktivnosti.

Hinge uglavnom namenjene mladim odraslim korisnicima. Zbog toga se stariji članovi mogu osećati izostavljeno. Ako ste veoma zaljubljeni u netradicionalne veze, velike su šanse da ćete imati problema da pronađete podudaranja u ovoj aplikaciji.