Ashley Madison pregled

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Ashley Madison Logo
  • 💘 Upoznavanje za odrasle
  • 💘 Dobra aplikacija za upoznavanje
  • 💘 Verifikovani profili
Autor

Najbolji diskretni sajtovi za upoznavanje

Ukoliko ste zainteresovani da se vratite izlaženju, online sajtovi za upoznavanje postaju veoma popularni kod ljudi koji traže ljubav. Međutim, neki sajtovi za upoznavanje otežavaju pronalaženje onog pravog.

Jedna od istaknutih veb stranica koja kruži internetom je Ashley Madison. Bilo da ste slobodni, u vezi, razvedeni ili želite da eksperimentišete, Ashley Madison ima nešto za vas.

Ashley Madison je nastala 2001. Stranica je prošla kroz brojen uspone i padove tokom svog postojanja usvetu online upoznavanja.

Trenutno, Ashley Madison je u vlasništvu Rubi. Predstavlja rebrand sajta Avid Life Media njihovih prethodnih vlasnika. Pored toga, njeni osnivači su Darren J. Morgenstern. Sajt je postao poznat pod sloganom pod nazivom „Život je kratak, imaj aferu“, a naziv sajta je kombinacija najpopularnijih ženskih imena u Severnoj Americi.

Jedna jedinstvena karakteristika sajta za upoznavanje je da je besplatan za žene. Pored toga, ima uspostavljenu bazu sa preko 60 miliona korisnika. Štaviše, neobavezne veze su apsolutno odobrene na ovom sajtu.

Korisnici mogu očekivati da dobiju intuitivan i interaktivan dizajn sajta. Štaviše, korisnicima nudi diskretne i anonimne opcije plaćanja. Takođe, proces registracije traje samo nekoliko minuta za nove članove.

Ashley Madison

Jedinstvene opcije

Postoji niz jedinstvenih funkcija za korisnike u vezi sa Ashley Madison. Ispod je pregled onoga što možete očekivati od njega.

Nema reklama

Najbolji deo korišćenja sajta je to što nećete biti bombardovani dosadnim iskačućim oglasima na ekranu. Dakle, imate dovoljno vremena da se fokusirate na smislenu vezu bez gubljenja vremena.

Travel Man opcija

Za razliku od drugih sajtova za upoznavanje, Ashley Madison dolazi sa opcijom Travel Man koja omogućava deljenje planova vezanih za putovanja. Možete da delite planove putovanja sa do 30 žena i gde putuju.

Opcija povratne informacije

Korisnici mogu rangirati profile drugih članova. Stoga možete rangirati članove u najviše devet oblasti na sajtu Ashlei Madison.

Opcija za sakrivanje fotografija

Većina korisnika se često plaši da drugi korisnici pristupaju njihovim fotografijama na njihovim profilima. Međutim, moguće je otpremati i menjati fotografije kako bi se izbeglo da budu dostupne. Možete odabrati da dodate maske za lice ili da zamutite određene delove tela.

Opcija dodavanja prioriteta

Ova funkcija omogućava korisnicima da istaknu svoje profile na delu za pretragu u svojim obližnjim oblastima. Dakle, dobijate prednost nad svojim konkurentima.

Opcija prioritetnih poruka

Možete poslati poruku sa statusom prioriteta pomoću funkcije prioritetne pošte. Stoga će najbolje rangirani članovi primiti vašu poruku u svoje prijemno sanduče. Nakon toga, dobićete potvrdu o obaveštenju ako je poruka pročitana.

Interaktivna aplikacija

Ashley Madison ima i interaktivnu i intuitivnu  aplikaciju.  Ashley Madison aplikaciju možete lako skinuti naGoogle Play. Dostupna je na različitim uređajima, na Androidu i iOS-u.

Furthermore, you can access all features available on the desktop version similar to the website. You can easily navigate the app with all the icons discernible.

Ashley Madison dolazi sa besplatnim procesom registracije. Moraćete da počnete sa popunjavanjem određenih informacija, uključujući vaše korisničko ime, e-poštu, poštanski broj, lozinku, status veze i datum rođenja.

Besplatan za žene

Najbolja ponuda je besplatna opcija za žene zainteresovane za muškarce. Za razliku od drugih sajtova za upoznavanje koji koriste model pretplate, AshleiyMadison koristi kreditni sistem. Dakle, što više kredita kupite, manje plaćate. Korisnicima su na raspolaganju tri osnovna paketa.

Prvi je osnovni plan koji korisnicima daje 100 kredita. Drugi plan je klasičan koji nudi do 500 kredita. Konačno, tu je elitni plan koji nudi do 1000 kredita. Pretplata na elitni plan nudi vam pristup premium Ashley Madison. Korisnici mogu koristiti 24 sata besplatnog ćaskanja plus status prioritetnog muškarca opciju.

AshleyMadison Reviews

Najčešće žalbe

Jedna velika pritužba na ovaj sajt za upoznavanje vrti se oko njihovih protokola za sigurnost podataka. Ovo ima korene u prethodnom sajber napadu iz 2015. Zbog toga se mnogi korisnici osećaju nesigurno kada dele svoje lične podatke