10 načina da mu pomognete da duže izdrži u krevetu

Autor

Nije nova činjenica da muškarci imaju lakši orgazam od žena i da ejakuliraju mnogo brže. Ženama je uglavnom potrebno dvadeset minuta a pet minuta muškarcu da dostigne isti nivo uzbuđenja.

Prevremena ejakulacija je najčešći seksualni poremećaj kod muškaraca mlađih od 40 godina. To znači da postoji velika verovatnoća da ste je iskusili u svojoj vezi. Ali postoje načini da mu pomognete da duže traje, a mi smo sakupili naših 10 najboljih saveta za vaše spasenje!

1. Različite pozicije

Position

Promena položaja u seksu obično pomaže muškarcima da izdrže malo duže jer je prekinut i mora da napravi kratku pauzu. Stoga, potrudite se da promenite pozu nakon nekoliko minuta i da varirate između tri do četiri različita položaja.

2. Fokusirajte se na pokrete napred-nazad

Front and backwards

Ako se fokusirate na njega koristeći pokrete napred-nazad tokom penetracije umesto pokreta unutra i van i varirate između ova dva tipa, to će mu pomoći da može da ostane duže, a takođe će vam biti udobnije. Na ovaj način dobijate i stimulaciju klitorisa i penetraciju u isto vreme, zagarantovanu upečatljivu kombinaciju. Najvažnije od svega je, međutim, da se okušate i pronađete ono što vam oboma najviše odgovara.

3. Kegelove vežbe za njega

Kegel Excersises

Kegelove vežbe nisu dobre samo za vas, već i za vašeg partnera. Recite mu da može da vežba svoju izdržljivost kroz vežbe stiskanja. Osim što povećava njegovu izdržljivost, takođe je dobar za potenciju i povećava njegovu kontrolu. A najbolji deo je što može da vežba u bilo kom trenutku: na poslu, kod kuće ili u šetnji!

Važno je razmišljati o trenutnim vežbama stiskanja da bi mogao da pronađe prave mišiće. Najbolje je opustiti zadnjicu, a zatim stisnuti mišiće oko rektuma i napred ka penisu.

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Srpski Chat Logo
  • 💘 Aktivni članovi
  • 💘 Brza registracija
  • 💘 Samo za Srbe
2
TajniKontakt Logo
  • 💘 18+
  • 💘 Popularno u Srbiji
  • 💘 Većinske žene
3
AdultFriendFinder Logo
  • 💘 Najveći sajt za upoznavanje odraslih
  • 💘 Verifikovani članovi
  • 💘 Besplatna reklama

4. Penis prsten

Prsten za penis može pomoći vašem partneru da duže traje, a takođe i učiniti ga ugodnijim za vas kako erekcija postaje jača. Povrh svega, tu su i prstenovi za penis sa stimulacijom klitorisa koji mogu povećati zadovoljstvo za oboje

5. Manje dogi poze

Pokušajte da ograničite doggi stil jer je to pozicija iz koje većina muškaraca izlazi veoma brzo, što nije čudno jer je to veoma seksi pozicija i za ženu i za muškarca. Ako su oboje uzbuđeni, to takođe dovodi do toga da muškarac dolazi do vrhunca još brže jer oseća raspoloženje sa vaše strane.

6. Tehnika stiskanja

Trenirajte njegovu izdržljivost tehnikom stiskanja. Ova tehnika podrazumeva da se palcem i kažiprstom steže ispod glavića kada dostigne vrhunac. Ovaj potez zaustavlja ejakulaciju. Ovo možete da vežbate zajedno, ali on može da vežba i sam.

7. Neka predigra traje što duže

Sjajan seks nije nužno direktno povezan s tim da on duže ostane čvrst. Nemojte žuriti sa predigrom i umesto toga neka vaše želje budu u fokusu. Ovo vam takođe pomaže da doživite dublji orgazam. Seks nije samo penetracija, ima još mnogo toga! Eksperimentišite, predigra je nešto čemu samo mašta može postaviti granice.

8. Mislite na nešto drugo

Pokušaj da misli na nešto drugo kada se oseća previše uzbuđeno može mu mnogo pomoći. Ovo se dešava pre svega jer malo uništava uzbuđenje i onda je potrebno malo više vremena da se ponovo postigne isti nivo. Na primer, može razmišljati o dosadnim stvarima kao što je njegov posao (ako je dosadan) ili o nekom interesovanju koje ga ne budi kao možda fudbal.

9. Opustite se

Što je muškarac napetiji, brže dolazi do vrhunca. Napetost ima vezu sa time koliko je lako doživeti orgazam i za muškarce i za žene. Upravo zbog toga je za žene dobro da treniraju mišiće karličnog dna i da rade vežbe stezanja. Zato se pobrini da se više opusti. Masaža kao uvod može učiniti trik ili koristiti položaje u kojima se manje napreže. Isprobajte!

10. Igrajte se sa ledom

Kažu da toplota pojačava uzbuđenje, a hladnoća ga otežava. Zato pokušajte da se igrate sa ledom kada se previše uzbuđuje i vidite da li vam to odgovara. Takođe može delovati kao pojačivač napetosti, jer može biti uzbudljivo učiniti nešto novo. Ako se tuširate, možete čak pokušati da ga uzmete malo hladnije vode kada počne da postaje prevruće.


Zapamtite

Ali najvažnije od svega je da vodite dijalog sa svojim partnerom i da kažete kako se osećate. Lako se može dogoditi da se vi kao žena osećate razočarano i da ne znate kako da se pozabavite tom temom. Ali nema čega da se stidite i to je nešto kroz šta prolazi većina parova.

Razgovarajte sa svojim partnerom i budite iskreni i recite mu kako se osećate. Seksualni život je možda najvažniji deo ljubavnog života većine parova. Čak i ako ne verujete, vaš partner želi da i vi uživate u tome, ali ne može znati kako se osećate i šta doživljavate ako mu ne kažete. Što više uživate, više će i on uživati i tako ćete zajedno dostići nove nivoe uživanja za koje ni on ni vi niste mislili da je moguće.

akođe, uzmite ove savete uglavnom kao izvor inspiracije i isprobajte ono u čemu se oboje osećate prijatno. Važno je da se oboje osećate prijatno da biste mogli maksimalno da uživate. Čim se jedan ne oseća prijatno, drugi će to osetiti, što utiče na celokupno raspoloženje. Zato uzmite savete sa rezervom i prilagodite količinu po svom ukusu.