Sajtovi za upoznavanje lezbejki kugarki

Best Lesbian Cougar Dating Sites

 

Autor

Čini se da je broj sajtova za lezbejske sastanke u porastu. Dok neke lezbejke preferiraju mlađe žene, neke više vole starije žene, poznate i kao lezbejske kuguarke. Možete biti mlada dama koja traži pumu za sastanak iz raznih razloga. Može biti da želite da prekinete nezrelu vezu ili da želite nekoga ko ima mnogo iskustva.

Izlaziti sa lezbejkom, a kamoli biti to, više nije problem u današnje vreme jer je društvo otvorilo ruke za istopolne veze. Istina, istopolni brakovi postaju legalni u sve većem broju zemalja. Zbog toga raste i broj sajtova za upoznavanje LGBTQ osoba.

⭐ Sajtovi za upoznavanje lezbejki kugarki u Srbiji

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Srpski Chat Logo
 • 💘 Aktivni članovi
 • 💘 Brza registracija
 • 💘 Samo za Srbe
2
TajniKontakt Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popularno u Srbiji
 • 💘 Većinske žene
3
AdultFriendFinder Logo
 • 💘 Najveći sajt za upoznavanje odraslih
 • 💘 Verifikovani članovi
 • 💘 Besplatna reklama
4
Balkan Caffe Logo
 • 💘 Balkan
 • 💘 18+
 • 💘 Velika zajednica
5
Local Mature Logo
 • 💘 Zrele žene
 • 💘 Besplatna registracija
 • 💘 18+
6
xTonight Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Sex saj za upoznavanje
 • 💘 I za parove
7
Ashley Madison Logo
 • 💘 Upoznavanje za odrasle
 • 💘 Dobra aplikacija za upoznavanje
 • 💘 Verifikovani profili

OurTime

OurTime

Ovo je usluga za upoznavanje koju je pokrenula People Media 2011. Baza korisnika OurTime-a je prilično raznolika, uključujući brojne lezbejske pume.

Proces registracije neće trajati više od 3 minuta. Sve što treba da uradite je da popunite obrazac sa svim relevantnim ličnim podacima. Nakon toga, od vas će biti zatraženo da otpremite trenutnu svoju fotografiju. Moći ćete da dodate još fotografija ako želite, jer je maksimalan broj potrebnih fotografija 30.

Jedan od najboljih aspekata sajta za upoznavanje je koliko je jednostavan za korišćenje. Bez obzira da li ste upućeni u tehnologiju ili ne, moći ćete bez napora da pretražujete sajt. Još jedna prednost OurTime-a je što ima mobilnu aplikaciju koja vam omogućava da locirate svoju lezbejsku pumu bez obzira na lokaciju.

Match

Match.com

Osnovan 1993. godine, ovo je jedan od najpoznatijih sajtova za upoznavanje lezbejskih kuguarki. Match je svojim prvim korisnicima nudio besplatno članstvo, što im je pomoglo da povećaju svoje članstvo. Baza podataka Match-a uključuje strejt, gej, lezbejke i transrodne osobe, što je čini prilično raznolikom grupom ljudi. Dakle, ako tražite lezbejsku pumu partnera, došli ste do idealnog sajta.

Kada se pridružite Match-u, morate otkriti svoj trenutni status veze. Match zabranjuje partnerstva trećih strana, zbog toga je to slučaj. Prijavljivanje je potpuno besplatno, a sve što treba da uradite je da popunite svoje podatke i otpremite nedavnu svoju fotografiju. Kada završite, bićete spremni da pronađete lezbejsku kuguarku koju ste tražili.

LesbianCougarDating

LesbianCougarDating.com

Pridruživanje je potpuno besplatno, a proces traje samo nekoliko minuta. Međutim, pre nego što budete mogli da koristite uslugu upoznavanja, administrator veb lokacije mora da odobri vaš profil. Procedura odobrenja obično ne traje duže od 24 sata.

Jedan od najboljih aspekata Lesbian Cougar Datinga je veliki broj profila koje možete izabrati. Takođe ima mnogo ljudi na mreži, što ukazuje da je sajt prilično popularan. Većina učesnika Lesbian Cougar Datinga traži nekoga sa kim bi mogli da započnu vezu ili jednostavno imaju prijatan sastanak.

Još jedna prednost sajta je što olakšava susrete mladih i odraslih lezbejki, i to besplatno. Postoji mnogo funkcija koje će vam pomoći da upoznate svoju kuguarku, u zavisnosti od toga koji lezbejski kriterijum se uklapate. Štaviše, više ne morate da brinete o svojim ličnim podacima koji napuštaju sajt zahvaljujući jedinstvenim podešavanjima privatnosti Lesbian Cougar Dating.

BeNaughty

Ako tražite zabavnu veb lokaciju, BeNaughti je pravo mesto. Ovaj sajt za upoznavanje na mreži podstiče svoje članove da budu nestašni. Ova veb stranica je za ljude koji traže posebno uzbudljive veze i seksualna iskustva. Lezbejke kuguarke ovde nisu izuzetak.

CougarLife

CougarLife

Ovo je fantastičan izbor koji vam pomaže da otkrijete svoju kuguarku za kratko vreme. Samo se pobrinite da temeljno verifikujete profile da biste izbegli razgovore sa prevarantima koji koriste ovu veb lokaciju da bi prevarili druge.

Kada se prijavite za CougarLife, morate popuniti obrazac koji vam pošalju. Biće vam potrebno samo nekoliko minuta da završite ovaj zadatak, tako da ne brinite. Nakon toga, možete početi da tražite članove na sajtu. Možete da koristite druge filtere za pretragu, kao što su etnička pripadnost, visina i tip tela, da biste suzili rezultate. CougarLife takođe može da suzi vašu pretragu na osnovu informacija o udaljenosti i profilu. koju tražite.

Još jedna prednost CougarLife-a je što možete slati virtuelne poklone. Drugi aspekt je da možete locirati datum tako što ćete videti koje pume trenutno traže sastanak. Sajt će vam nesumnjivo pomoći da pronađete onu posebnu lezbejsku romansu.

BlackPeopleMeet

Ovaj veb sajt čini proces upoznavanja lakim kao što ime sugeriše. Da bi se pridružili sajtu, crne i biracijalne lezbejske  moraju da navedu svoj pol, željeni pol, nacionalnost, poštanski broj, korisničko ime, lozinku, rođendan i e-poštu. Zatim dodajte fotografiju i spremni ste!

Kao završnu napomenu, jednostavno budite iskreni u svom profilu kada se registrujete na bilo koji od gore navedenih veb sajtova. Iznad svega, izbegavajte članove koji izgledaju previše dobri da bi bili istiniti – najverovatnije jesu!