MillionaireMatch pregled

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
MillionaireMatch Logo
  • 💘 Largest millionaire dating app
  • 💘 Certified members
  • 💘 Secure dating
Autor

Pioniri zabavljanaj sa milionerima

Mnogi samci samo žele da izađu sa nekim ko ima visoku neto vrednost. To ide uz druge zahteve uključujući ličnost, hobije i fizičku privlačnost. Umesto da izlazite sa šećernom bebom ili nekim ko će vas iskoristiti, možda biste želeli da izlazite sa nekim ko je naviknut na raskošan način života. Ovde dolazi mo do Millionaire Match.

Pokrenut još 2001. godine, Millionaire Match nastavlja da ispunjava svoje tvrdnje. Orijentisan je  ka korisnicima koji su  bogati i privlačni. Ne može se poreći da zabavljanje može biti teško za bogate samce koji se plaše da je neko zainteresovan za njih samo zbog njihovog novca. Millionaire Match je posvećen tome da bogati samci pronađu nekoga ko ima istomišljenika.

Za razliku od onoga što ste možda čuli, Millionaire Match nije platforma za šečerne romanse. Svako ko zarađuje više od 200.000 dolara godišnje može se prijaviti da pronađe nekoga ko takođe zarađuje dobar prihod i privlačan je. Ako želite da budete sigurni da trošite svoje vreme i novac na pravi način ovo je aplikacija za vas. Podelicu svoje iskustvo sa platformom u ovom članku.

Millionaire Match Screenshot

Kako početi

Što se tiče upotrebljivosti, Millionaire Match ne razočarava. Super je brz i lak za upotrebu. Da biste započeli, potrebno je da navedete svoju adresu e-pošte, ime i broj telefona. Takođe morate da postavite bar sliku. Postoji mnogo funkcija koje možete koristiti da biste na najbolji način iskoristili svoj novac. Pored osnovnih funkcija kao što su pretraživanje, sviđanje i slanje poruka, možete koristiti i sledeće funkcije.

  • Certified Millionaire: Kada koristite vebsajt koja služi bogatima, uvek postoji mogućnost da naiđete na nekoga ko tvrdi da je bogatiji nego što zapravo jeste. Sa sistemom sertifikacije Millionaire Match, milioneri moraju da dokažu da poseduju veliko bogatstvo.
  • Featured Member: Istaknuti članovi imaju premium pretplatu i pojavljuju se na vrhu rezultata pretrage. Ako postanete istaknuti član, povećavaju se vaše šanse da budete pregledani i da se slažete sa nekim.
  • Luxury Feed: Korisnici takođe mogu da povežu svoj blog ili naloge društvenih medija sa Millionaire Match da bi dodali više detalja svom profilu. Samci se podstiču da objave svoje najnovije luksuzne kupovine na sajtu kako bi se povezali sa drugim samcima koji dele slična interesovanja.

Kompletirajte svoj profil

Kada se registrujete za Millionaire Match, moraćete da odgovorite na razna pitanja koja pokrivaju vaše godine, bogatstvo, visinu, etničku pripadnost i još mnogo toga. Popunjavanjem svog profila dozvoljavate svojim podudaranjima da formiraju mišljenje o vama. Trebalo mi je oko 10 minuta da završim profil. Pošto vaš profil deluje kao test ličnosti, on osigurava da komunicirate sa ljudima koji su istinski zainteresovani za vas i vašu ličnost. Slično tome, možete pogledati njihove profile da biste saznali više o njima.

Besplatan probni period i cena

Da biste dobili ideju o Millionaire Match-u, možete se prijaviti za ograničenu besplatnu probnu verziju. Međutim, potrebno je da se pretplatite na plan članstva da biste nastavili da ga koristite i da biste pristupili dodatnim funkcijama. Što je vaše članstvo duže, to ćete manje novca morati da platite. Iako Millionaire Match brine o bogatima, njegovi mesečni planovi su prilično pristupačni.

Millionaire Match Reviews

Kontroverze

Millionaire Match domaćin je više od dva miliona razgovora svakog meseca. Međutim, tokom godina je izazvao dosta kontroverzi. Veliki deo kritika je usmeren na to da se usluga percipira samo kao platforma za bogate samce, ali da ustvari funkcionise kao platforma za sugar tate i šećerne romanses. Međutim, kompanija nastavlja da odbacuje ovu ideju i čak tvrdi da je njen glavni fokus dugoročni odnosi.

Tokom pandemije korona virusa, broj lažnih profila se povećao na sajtu. Ali, Millionaire Match redovno pregleda svaki profil kako bi se uverio da ispunjava zahteve. Pošto su mnogi korisnici sertifikovani milioneri, nema mnogo razloga za brigu sve dok pregledate svoje opcije. Ako niste bogata osoba, postoje i drugi sajtovi za upoznavanje koje možete isprobati.