Besplatni sajtovi za seksting

Best Free Sexting Sites

 

Autor

Seksting je verovatno jedan od najlakših načina da flertujete sa osobom za koju ste zainteresovani. Postaje još bolje jer to možete da radite u bilo koje doba dana, kad god i gde god želite. Ako ste novi u tome, isprobavanje besplatnih sajtova za seksting je bolje nego da plaćate skupe pretplate na sajtovima za upoznavanje.

Na ovim sajtovima možete uživati u slanju nestašnih poruka ljudima koji traže slično iskustvo. Neki sajtovi vam omogućavaju da to radite anonimno, ali takođe možete izabrati i video pozive. Sve zavisi od vaših preferencija.

⭐ Besplatni sajtovi za seksting u Srbiji

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
TajniKontakt Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popularno u Srbiji
 • 💘 Većinske žene
2
Srpski Chat Logo
 • 💘 Aktivni članovi
 • 💘 Brza registracija
 • 💘 Samo za Srbe
3
AdultFriendFinder Logo
 • 💘 Najveći sajt za upoznavanje odraslih
 • 💘 Verifikovani članovi
 • 💘 Besplatna reklama
4
Balkan Caffe Logo
 • 💘 Balkan
 • 💘 18+
 • 💘 Velika zajednica
5
Local Mature Logo
 • 💘 Zrele žene
 • 💘 Besplatna registracija
 • 💘 18+
6
xTonight Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Sex saj za upoznavanje
 • 💘 I za parove
7
Ashley Madison Logo
 • 💘 Upoznavanje za odrasle
 • 💘 Dobra aplikacija za upoznavanje
 • 💘 Verifikovani profili

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder

AFF, kao većina  sajtova za upoznavanje za odrasle,ima opciju sekstinga gde korisnici mogu slati erotske poruke jedni drugima. Sa milionima dostupnih korisnika, nikada ne nedostaje lokalnih prijatelja za seks sa kojima možete razgovarati. Međutim, takođe možete odlučiti da svoju mrežu bacite dalje širom sveta. Sa izuzetno otvorenim ljudima, fetiši i razni kinkovi su ovde omiljena tema.

Sa besplatnim članstvom očekujte anonimno slanje neograničenih poruka sa strancima. Takođe možete otkriti članove na mreži i one koji žive u blizini vaše lokacije.

Ashley Madison

Ashley Madison

Suprotno skandaloznoj prirodi koja je povezana sa ovim sajtom, Ashley Madison je prilično diskretna platforma na kojoj je seksting besplatan za žene. Sajt je uglavnom povezan sa vanbračnim vezama gde se usamljeni oženjeni muškarci i domaćice kojima je dosadno podstiču da potraže vezu negde drugde. Seksting ovde može biti zabavan jer imate mogućnost da birate između miliona dostupnih korisnika.

Ostali korisnici, osim žena, mogu uživati u pregledavanju profila, slanju fotografija i namigivanja na paketu gosta koji je besplatan.

Tinder

Tinder

Tinder je među najpopularnijim aplikacijama za upoznavanje sa milionima korisnika. Sajt vam omogućava da prevučete nadesno ako vam se sviđa osoba i nalevo da ne. Ovo čini kreiranje mečeva prilično lakim za njegove korisnike. Na Tinderu očekujte i ljude koji traže tradicionalne sastanke i neobavezne veze. Sa svojim ogromnim članstvom i algoritmom za podudaranje zasnovanom na lokaciji, lako je pronaći lokalnog drugara za razmenu poruka.

Možete se odlučiti za slanje poruka na platformi. Uprkos tome što je razmena poruka besplatna, ova opcija je moguća samo za korisnike koji su obostrano lajkovali međusobne profile.

SextFriend

Slanje erotskih poruka na SextFriend je jednostavno kao registracija i pronalaženje drugara za seksting koje je skoro trenutno. SextFriend se hvali kao mreža napaljenih lokalnih prijatelja i omogućava vam da se povežete sa lokalnim prijateljima za seks u zavisnosti od vaše lokacije. Na ovoj platformi možete razmenjivati seksi poruke kao i aktove.

Pravljenje profila je jednostavno kao i popunjavanje detalja kao što su starost, lokacija i adresa e-pošte. U zavisnosti od toga šta tražite, SextFriend filtrira prijatelje za seksting među kojima možete izabrati onog koji vam najviše odgovara. Možete da šaljete neograničen broj  poruka strancima 100% besplatno bez potrebe da otkrivate svoj pravi identitet.

FriendFinderX

FriendFinder X is a dating site that provides different ways for you to communicate with others. Sexting is probably one of the easiest ways to flirt here, and with the vast number of members, you can’t miss a sexting buddy. Here you can find a partner by browsing through the profiles, exploring the adult chat rooms or some live action on the webcams.

You can craft your profile very easily and anonymously. Sexting is free but to get the most in your experience a membership is advisable.

Sext Local

Kao što mu ime sugeriše, ovaj sajt se uglavnom fokusira na pronalaženje partnera za seks u blizini vaše lokacije. Korisnici mogu da šalju seks poruke, aktove, kao i da se povežu uz saglasnost. Prijavljivanje nije težak zadatak i potrebno je manje od jednog minuta za postavljanje profila.

Bangsexting

Ovo je sex chat app gde su korisnici jasni sa svojim namerama- seks i sastajanje radi povezivanja uz saglasnost. Na ovom sajtu, korisnici mogu lako da pronađu lokalne partnere za seksting bez ikakvih problema štedeći na putnim troškovima i troškovima za sastanke. Seksting je ovde besplatan i omogućava vam da šaljete beskrajne poruke partnerima. Štaviše, možete da razmenjujete gole slike sa svojim prijateljima.

Nakon što odgovorite na pitanja o vašim namerama na sajtu, možete lako početi da pregledate profile u zajednici Bangsexting

.

TalkwithStranger

Za razliku od drugih sajtova, ovaj sajt ima sobe za ćaskanje u kojima korisnici mogu da izaberu da anonimno ćaskaju sa strancima. Različite sobe za ćaskanje imaju različite teme za diskusiju. Za korisnike koji traže veze, „ćaskanje sa devojkama“ je poželjna soba za ćaskanje. Ovo vam daje različite opcije za uparivanje.

Privatnost na ovom sajtu je ključna jer možete da ćaskate bez potrebe da otkrivate svoj pravi identitet. Pored toga, sobe za ćaskanje imaju različite funkcije ćaskanja kao što su video i glasovni razgovori za rad.

Flirt

Ovaj sajt je poznat po opuštenom muvanju i lokalnim neobaveznim vezama.  Ovde ima mnogo ljudi istomišljenika, tako da je lako pronaći lokalnog partnera za seks. Broj žena je primetno visok. Slanje koketnih poruka je besplatno. Međutim, uvek možete da se odlučite za plaćenu pretplatu da biste otključali više funkcija. Pored toga, sajt ima program garancije zadovoljstva za korisnike koji nisu zadovoljni uslugom.

Unosom vaše e-pošte, starosti, pola ste spremni za početak. Možete da popunite više detalja za kreiranje profila, ali postoji opcija da preskočite ovaj deo.