Aplikacije za upoznavanje Sugar Tate 

Sugar Daddy Dating

 

Autor

Možda je teško pronaći veze sa šećernim tatom, ali oni su takođe najpovoljniji dostupni aranžmani za zabavljanje koji imaju na umu obostrano zadovoljstvo. Postoji više dobro uspostavljenih veb sajtova za upoznavanje šećera sa mnogim privlačnim karakteristikama. Dobar sajt za sugar daddy-ja treba da nudi različite opcije svojim članovima i ima širok izbor različitih profila.

U nastavku možete videti 6 najboljih sugarsajtova za upoznavanje sa njihovim karakteristikama, prednostima i nedostacima. Ova lista će vam pomoći da bolje razumete najbolje veb stranice za upoznavanje šećera. Dakle, možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim preferencama. Čitajte dalje da biste saznali više.

⭐ Najbolje aplikacije za upoznavanje sugar daddy-ja u Srbiji

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
TajniKontakt Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popularno u Srbiji
 • 💘 Većinske žene
2
Srpski Chat Logo
 • 💘 Aktivni članovi
 • 💘 Brza registracija
 • 💘 Samo za Srbe
3
AdultFriendFinder Logo
 • 💘 Najveći sajt za upoznavanje odraslih
 • 💘 Verifikovani članovi
 • 💘 Besplatna reklama
4
Balkan Caffe Logo
 • 💘 Balkan
 • 💘 18+
 • 💘 Velika zajednica
5
Local Mature Logo
 • 💘 Zrele žene
 • 💘 Besplatna registracija
 • 💘 18+
6
xTonight Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Sex saj za upoznavanje
 • 💘 I za parove
7
Ashley Madison Logo
 • 💘 Upoznavanje za odrasle
 • 💘 Dobra aplikacija za upoznavanje
 • 💘 Verifikovani profili

Seeking

Seeking.com

Jedna od najboljih sugar daddy aplikacije je Seeking. Predstavlja istaknutu opciju i izuzetno je popularna kod ljudi svih uzrasta. Svaki profil na ovoj aplikaciji je autentičan i spreman za vezu sa šećerom. Ova aplikacija je posebno korisna za žene jer pruža potpuno besplatno članstvo svim svojim  korisnicama.

Na Seeking-u ima desetine miliona aktivnih ljudi, a odnos korisnika je odličan. Štaviše, broj korisnika koji se pridružuju ovoj aplikaciji značajno raste svakim danom.

AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

Adult Friend Finder je prvenstveno obična aplikacija za upoznavanje. Međutim, zbog ogromnog broja aktivnih članova, aplikacija se proširila na upoznavanje sa šećerom. Ova veb lokacija generiše širok spektar profila. Međutim, svi transferi novca, transakcije ili razmene poklona moraju se odvijati van platforme aplikacije jer nema dostupnih funkcija.

Uprkos tome, aplikacija sadrži dragocene savete i resurse za čitanje koji pomažu u zabavljanju za šećere. Postoji više potkategorija koje možete izabrati kada pretražujete profile. Jedna posebna karakteristika vam omogućava da pronađete saputnika sa sličnim interesovanjima. Pored toga, postoji mnogo aktivnih foruma posvećenih isključivo šećernim sastancima.

What’s Your Price

WhatsYourPrice.com

Ako tražite pomak od uobičajenih aranžmana u sugar romansama i želite da upoznate nekoga bogatog, ova aplikacija je savršen izbor. Koja je vaša cena, ima jedinstvenu funkciju aukcije. Omogućava korisnicima da se upuste u ratove nadmetanja sa drugim muškarcima u zajednici.

Međutim, pošto šećerne bebe mogu da izaberu svoju početnu stopu, one kontrolišu aukciju. Nema razloga za zabrinutost u vezi sa prevarantima koji vam uzimaju novac nakon pobede na aukciji. To je zahvaljujući funkciji bezbednosti transakcija na licu mesta.

Štaviše, tim za podršku je na raspolaganju ako se pojave bilo kakvi problemi. Klijenti mogu da koriste svoje kredite za licitiranje na aukcijama i razgovore sa drugim korisnicima. Ova jedinstvena usluga za upoznavanje šećera poštuje vaše vreme i novac.

SugarDaddyMeet

Odlično mesto za početak ako želite da testirate onlajn sastanke sa šećerom bez brige o svojoj bezbednosti je SugarDaddyMeet. Ova aplikacija ima odličan sigurnosni sistem i sveobuhvatan proces verifikacije. To osigurava da lični podaci svakog korisnika ostaju dobro zaštićeni. Ova stranica omogućava bezbedno iskustvo, zbog čega se malo duži proces registracije isplati.

Tokom procesa registracije naloga, nećete morati ništa da platite. Biće vam naplaćeno samo ako nadogradite svoje članstvo na premijum nalog. Korisnici mogu da vrše plaćanja putem različitih metoda kao što su Visa, MasterCard, AMEKS, PayPal, bankovni ček. Aplikacija takođe nudi jednomesečnu besplatnu probnu verziju. Ovo omogućava korisnicima da isprobaju premium funkcije pre nego što odluče da li da nadograde na zlatnu članstvo.

Ovaj sajt nudi izuzetnu uslugu putem bezbedne, pouzdane i originalne platforme. Takođe ima jedan od najboljih timova za brigu o kupcima u industriji. Tim za podršku je dostupan 24/7 da bi rešio sve probleme koje imate. Baza korisnika SugarDaddyMeet-a je malo manja od drugih sajtova sličnog tipa. Iako je dostupan samo u nekoliko gradova, kvalitet ga izdvaja.

Miss Travel

Ova aplikacija omogućava ženama da otkriju šećernog tatu koji će platiti njihov luksuzni odmor širom sveta. Ova aplikacija prevazilazi tradicionalne uloge u sastancima sa šećerom. Omogućava učesnicima da planiraju i dobiju skupe izlete. Jedina uplata koju šećer tata može da izvrši na ovom sajtu je davanje putovanja. Zbog toga je idealan za one koji uživaju u putovanjima.

Premium pretplate pružaju korisnicima potpuni pristup funkcijama sajta. Ovo uključuje komunikaciju sa članovima širom sveta i gledanje spojeva bez ograničenja.

Ukoliko klijent želi da produži članstvo, dostupne su snižene cene. Iako procedura verifikacije naloga traje neko vreme, ona na kraju koristi korisnicima pružanjem bezbednog, ali prijatnog iskustva.

EstablishedMen

Sa jednostavnim navigacionim sistemom i korisničkim funkcijama, EstablishedMen je jedna od vodećih aplikacija za upoznavanje šećera. Procedura registracije i verifikacije je brza i laka bez opasnosti po bezbednost. Štaviše, osnovna članstva na ovoj veb stranici su takođe besplatna. Međutim, dostupna je i opcija premijum članstva. Korisnici takođe mogu iskoristiti Executive članstvo.

Ova aplikacija omogućava korisnicima da imaju bezbedno iskustvo. Aplikacija takođe ima izuzetnu brigu o korisnicima koja odgovara i dostupna 24/7. Međutim, najprivlačniji aspekt je koliko je jednostavan postupak darivanja. Ova funkcija vam omogućava da svojoj šećernoj bebi poklonite mnogo više pogodnosti od drugih aplikacija i veb lokacija.

Ova sveobuhvatna lista veb sajtova za upoznavanje šećera nudi širok spektar opcija. Odgovara potrebama svih zainteresovanih da istražuju svet online šećernih upoznavanja. Ove aplikacije korisnicima pružaju sjajne načine da bezbedno, pouzdano i bez problema otkriju šećerne tate i partnere.