Aplikacije za upoznavanje Sugar Mame 

Sugar Mummy Dating Apps

 

Autor

Kada je u pitanju romansa, one koje su najzanimljivije  su obično one koje najduže traju. A deo draži u  zabavljanju sa  mladim  osobama je fleksibilnost da izlaze sa kim žele.

Biti mlad takođe znači da možda nemate finansijska sredstva koja su vam potrebna da održite svoj životni stil. Dakle, ako nemate novca, šta možete da uradite sa svojim odličnim izgledom, harizmom i mladalačkom željom za životom u svetu zabavljanja?

Nađite sugar mamu, naravno! Ipak, pitanje je kako to uraditi? Nije lako naći bogatu  stariju ženu koja je u potrazi za mlađim momkom .

Evo nekih dobrih vesti: Sastavio sam listu najboljih dostupnih sajtova i aplikacija za sastanke sa sugar mamom. Nastavite da čitate da biste naučili kako da se povežete sa sugar mamama koje žele da razmaze mlade muškarce i žene.

⭐ Najbolji sajtovi za upoznavanje sugar mame u Srbiji 

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
TajniKontakt Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popularno u Srbiji
 • 💘 Većinske žene
2
Srpski Chat Logo
 • 💘 Aktivni članovi
 • 💘 Brza registracija
 • 💘 Samo za Srbe
3
AdultFriendFinder Logo
 • 💘 Najveći sajt za upoznavanje odraslih
 • 💘 Verifikovani članovi
 • 💘 Besplatna reklama
4
Balkan Caffe Logo
 • 💘 Balkan
 • 💘 18+
 • 💘 Velika zajednica
5
Local Mature Logo
 • 💘 Zrele žene
 • 💘 Besplatna registracija
 • 💘 18+
6
xTonight Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Sex saj za upoznavanje
 • 💘 I za parove
7
Ashley Madison Logo
 • 💘 Upoznavanje za odrasle
 • 💘 Dobra aplikacija za upoznavanje
 • 💘 Verifikovani profili

Ko su sugar mame?

Počnimo sa definicijom šta je sugar mama. Starija dama koja svoj novac troši na mlađeg muškarca poznata je kao sugar mama/mama. Zauzvrat, mlađi muškarac često pruža fizičku pažnju, kao i društvo na sastancima i tokom različitih aktivnosti.

Sugar cub termin za onog koji dobija finansijsku podršku od sugar mame. Sugar mame su obično moćne žene sa uspešnim zanimanjima i stabilnom finansijskom situacijom. Kugauarke, ili starije žene, čine veliki deo sugar mama.

Glavna briga šećerne mame je da se dobro provede sa svojim ljupkim šećerom. Muškarci u ovim partnerstvima vole da budu u društvu zrele žene i više vole da budu manje dominantni partner.

Prednosti veze sa sugar mamom

Uzajamno ispunjenje — Svako tačno razume šta želi u šećernoj romansi ako je sve postavljeno od početka. Ova veza treba da bude oslobođena problema i nesporazuma, jer bi u idealnom slučaju trebalo odgovoriti na svačije zahteve.

Društvo i ljubav – Bilo da provodite vreme zajedno u krevetu ili na romantičnoj večeri, mami će dobro doći društvo mlađeg muškarca. To ne mora biti jednostavan fizički odnos.

Bez obaveza – Nezavisnost koja dolazi sa šećernom bebom ili šećernom mamom je možda najveći deo. Niste vezani nikakvom vezom i slobodni ste da radite šta god želite. O tebi se brinu i ti postavljaš pravila.

Najbolji sugar mama sajtovi za upoznavanje

Academic Singles – najsofisticiraniji sajt za one koji traže sugar vezu 

Academic Singles

Academic Singles je usluga za upoznavanje koja pomaže profesionalcima da pronađu ozbiljnu, dugoročnu vezu. Sa preko milion aktivnih korisnika samo u Sjedinjenim Državama, ova platforma za upoznavanje je otvorena za skoro svaku vrstu veze. Ovo posebno uključuje kategoriju šećerne bebe/šećerne mame.

Dostupna su tri nivoa pretplate, od kojih najosnovniji nudi neograničeno slanje poruka i poboljšane usluge povezivanja. Dva dodatna nivoa članstva imaju različite naknade, ali vam daju pristup svim slikama članova, primate upozorenja o čitanju poruka i vidite ko je pregledao vašu stranicu.

Seeking – najbolje mesto da pronađete ozbiljnu vezu Seeking.com

Sa više od 10 miliona korisnika širom sveta, normalno je predpostaviti da Seeking ima da ponudi puno.

Imate sreće ako tražite šećernu bebu: deca šećera čine 80% ukupnog članstva, dok šećerne tate i mame čine 20%. Ovo su fantastične statistike za šećerne mame!

Iako je pridruživanje Seeking-u besplatno, potrebna je plaćena registracija da biste iskoristili prednosti funkcije aplikacije. Uz besplatnu verziju, dobijate deset poruka za slanje. Nakon toga, morate izvršiti uplatu da bi nastavili korišćenje aplikacije.

OlderWomenDating

OlderWomenDating.com

OlderWomenDating.com čini jednostavnim i nekomplikovanim za starije dame da zadovolje svoje kuguarske  želje. Sajt olakšava mladim momcima i starijim muškarcima da upoznaju kuguarke koji su u potrazi za sugar mama romansom.

CougarLife

CougarLife

CougarLife ima globalnu korisničku bazu od oko 7 miliona članova. Registracija je besplatna, ali ako ste zainteresovani da upoznate šećernu mamu ili šećernu bebu, poželećete da nadogradite na plaćeno članstvo.

Broj muškaraca u velikoj meri nadmašuju žene. Štaviše, više od polovine muškaraca je u dvadesetim godinama. Ovo čini pronalaženje šećerne majke ili šećerne bebe izuzetno jednostavnim.

AshleyMadison

Ashley Madison

Jedno je sigurno: AshleyMadison.com je među najpopularnijim sugar mama sajtovima za upoznavanje   na internetu. Ovde ćete naći bilo koju vrstu veze koju tražite.

Iako je pridruživanje veb sajtu pomoću adrese e-pošte besplatno, ako je koristite dovoljno često, možda ćete želeti da nadogradite na plaćeno članstvo. Kada platite da postanete član, dobićete mnogo više pogodnosti, uključujući napredne pretrage, neograničeno ćaskanje, lični intervju i još mnogo toga.

Zaključak

Šećerke imaju znanje, iskustvo i uvid da znaju šta tačno žele i kako da to dobiju. Ako ste šećerna beba koja traži vrhunsku romantičnu ljubav sa šećerom, gore navedeni sajtovi mogu vam pomoći da pronađete ono što tražite.