Academic Singles

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Academic Singles Logo
  • Za ambiciozne ljude
  • Funkcija najboljeg podudaranja
  • Relativno jeftina usluga

Upoznajte visoko obrazovane samce na Academic Singles

Ekskluzivni sajt za upoznavanje Academic Singles osnovan je 2017. godine i namenjen je visokoobrazovanim samcima koji traže partnera istog nivoa. Sajt je u vlasništvu Commercial Register Luksemburga i danas ima preko 110.000 članova koji traže ljubav. Sajt je popularan i u drugim zemljama, u SAD ima preko milion registrovanih članova koji traže ljubav.

Na Academic Singles, kao visokoobrazovani samac, možete pronaći druge samce sa kojima ćete uspostaviti kontakt. Sajt je pogodan za sve koji su autentični samci sa visokim obrazovanjem i koji traže partnera istomišljenika. Postoji mnogo lepih funkcija za korišćenje, kao što su video pozivi. Takođe možete da uradite test ličnosti koji će pronaći bilo koje podudaranje za vas.

Lak za korišćenje

Ako tražite nekog dobro obrazovanog ili akademskog, Academic Singles će vam savršeno odgovarati. Ovde dobijate sajt koji je namenjen upravo onome što želite. Takođe dobijate mogućnost ćaskanja i obavljanja redovnih poziva i video poziva sa svojim mečevima.

Metode Academic Singles su zasnovane na naučno dizajniranim upitnicima koji vas uparuju sa kompatibilnim samcima. Na sajtu možete pročitati i razne uspešne priče ljudi koji su koristili sajt i pronašli ljubav.

Korisnička služba u Academic Singles radi odlično. Svi kontakti su putem e-pošte i lako je dobiti odgovore na pitanja i nedoumice. Academic Singles pazi da se članovi osećaju bezbedno i predtsavlja veoma bezbednan sajt za korišćenje. Vi odlučujete koje informacije želite da delite i niko nema pristup vašim privatnim podacima. Ako koristite funkciju video poziva, takođe ste zaštićeni 128-bitnom SSL enkripcijom. To znači da podaci o vezi i lični podaci nisu vidljivi trećim licima – stoga ste potpuno bezbedni i potpuno anonimni.

Academic Singles je klasična i moderna veb stranica, laka je za korišćenje, a servis je dostupan i kao veb sajt i kao aplikacija. Tako da akademske samce možete povesti svuda sa sobom! Dizajn ide ruku pod ruku sa nišom i jasno je da je reč o ozbiljnom zabavljanju.

AcademicSingles Srbiji

Test ličnosti

Besplatno je kreirati nalog sa Academic Singles što ga čini odličnim besplatnim sajtom za upoznavanje. Nakon što postanete član, možete odmah da uradite test ličnosti. Test procenjuje vaš stav, vaša mišljenja i vaša očekivanja od veze. Tada dobijate ozbiljne predloge partnera koji odgovaraju vašem tipu ličnosti. Nakon što ste položili testove, možete tražiti i tražiti singlove koji vam odgovaraju.

Cena

Kao i mnogi sajtovi za upoznavanje , Academic Singles nudi premium verziju. Uz premium, možete, između ostalog, da šaljete neograničene poruke, vidite ko je posetio vaš profil i čitate poruke od drugih samaca.

Kao premium član, naravno ćete dobiti više od sajta nego što dobijate sa besplatnom verzijom. Uz dodatne funkcije, takođe će biti lakše doći do više ljudi. Takođe dobijate pristup neograničenom broju video ćaskanja, poziva i poruka, što vam olakšava da ostanete u kontaktu. Ako se prijavite za dužu pretplatu, izvući ćete se sa jeftinijim mesečnim troškovima.

AcademicSingles Pregled

Najpoznatije mane Academic Singles

Negativan faktor kod Academic Singles je to što može biti teško pronaći nekoga ko živi tamo gde vi živite. U Srbiji ima dosta akademika, ali nije sigurno da oni žive blizu vas. Može biti teško ako nađete savršenog partnera za koji se ispostavi da živi na drugom kraju zemlje, posebno ako niko ne razmišlja o preseljenju.

Najveća pozitivna stvar kod Academic Singles je to što su usmereni ka manjoj ciljnoj publici. Lako je naći istomišljenike. Academic Singles uspeva da se istakne u industriji zbog svog poslovnog koncepta. Slični sajtovi postoje kao npr Elite Singles je usmereniji ka uspešnim samcima, ali Academic Singles je malo precizniji kad je u pitanju određivanje niše.