eDarling

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
eDarling Logo
  • Najbolji test ličnosti
  • Zrele veze
  • Stranica jednostavna za korišćenje

Ozbiljniji servis za upoznavanje

eDarling je sajt za upoznavanje je lansiran u Nemačkoj 2008. Sajt je u vlasništvu nemačke kompanije Spark Netvorks Services GmbH. eDarling je jedinstven po tome što kada postanete član sajta, ispunjavate test ličnosti koji vam onda pomaže da pronađete savršenog partnera. Kada otvorite besplatan nalog na sajtu za upoznavanje, dobijate direktan pristup svom profilu ličnosti, dobijate predloge partnera, možete da šaljete osmehe i lajkove i dobijate priliku da otpremate fotografije. eDarling je sajt koji odgovara Sajt je u vlasništvu nemačke kompanije Spark Netvorks Services GmbH. eDarling je jedinstven po tome što kada postanete član sajta, ispunjavate test ličnosti koji vam onda pomaže da pronađete savršenog partnera. Kada otvorite besplatan nalog na sajtu za upoznavanje, dobijate direktan pristup svom profilu ličnosti, dobijate predloge partnera, možete da šaljete osmehe i lajkove i dobijate priliku da otpremate fotografije. eDarling je sajt koji vama odgovara sa malo većim ambicijama i koji traži ozbiljnu vezu. sa malo većim ambicijama i koji tražite ozbiljnu vezu.

eDarling Srbiji

Upotrebljivost

eDarling je pametan način da izađete i pronađete ljubav. To je platforma za upoznavanje koja vas upoznaje samo sa samcima koji vam odgovaraju. Olakšava vam pretragu i čini vam sistematičnim i lakim pronalaženje osobe koja vam može odgovarati. Sajt je takođe dostupan kao aplikacija za upoznavanje, što znači da imate pristup usluzi direktno na svom mobilnom telefonu. eDarling je takođe veoma bezbedna platforma za upoznavanje sa pažljivom kontrolom profila, dobrom korisničkom uslugom i filterima za prevare – sve da bi se vi kao član osećali bezbedno i bezbedno.

Test ličnosti pod imenom IdealPartner

eDarling ima test ličnosti pod imenom “IdealPartner” koji je jedinstven na platformama za upoznavanje. Dizajniran je u saradnji sa psiholozima i istraživačima veza. Kada polažete test, govorite ko ste tako što ćete odgovarati na pitanja, između ostalog, o svom načinu komuniciranja, karakteru i odnosu prema odnosima. Vaš test se zatim analizira i poredi sa rezultatima drugih članova. Nakon toga, videćete koji članovi najbolje odgovaraju vašem profilu ličnosti. Test je tu da date jasnu sliku o tome ko ste i šta tražite u vezi.

Uparivanje

Tada ćete dobiti listu predloga za svoje parove i onda možete da uđete i pročitate njihove profile. Kada nađete nekoga ko vam je zanimljiv, pošaljete poruku ili osmeh i nadamo se da će ta poruka na kraju dovesti do ljubavne veze. Test ličnosti je ono što eDarling čini jedinstvenim i po čemu se sajt ističe u gomili. Test ličnosti je takođe razlog zašto su rezultati sajta tako dobri i što često uspevaju sa svojim uparivanjem.

Kako radi test

Test se sastoji od ukupno 283 pitanja. Kada radite svoj test, dobar savet je da razmislite o svojim odgovorima. Takođe je važno, da budeTE iskreni. Test traje oko 25 minuta da se završi, a možete pauzirati i vratiti se ako nemate vremena da završite istog dana. Test se čuva 15 nedelja pre brisanja informacija. Ako smatrate da test uopšte nije tačan, možete kontaktirati njihovu službu za korisnike da ponovite test. Ako ste upravo uradili test, dobra je ideja da sačekate dok ne dobijete prve rezultate; može biti da je istinitije nego što mislite. Nakon što je test završen, pripremate svoj profil, sa slikama i tekstom, pre nego što dobijete svoja uparivanja.

Popusti i cena

eDarling ima dve različite vrste članstva. Prvo je takozvano osnovno članstvo koje je besplatno, a drugo je premium članstvo. Da biste u potpunosti mogli da koristite sajt i imali najbolje šanse da pronađete partnera, preporučuje se premium članstvo. Naravno, možete početi sa osnovnim članstvom da biste testirali sajt i njegove karakteristike. Uz osnovno članstvo, takođe imate priliku da uradite svoj test ličnosti, kreirate profil i dobijete podudaranja.

eDarling Pregled

Premium članstvo

Kada zatim izvršite nadogradnju, dobijate pun pristup svim funkcijama, uključujući do 20 dodatnih predloga partnera svakog dana. Takođe dobijate pristup pametnoj aplikaciji tako da možete da pratite svoja uparivanja direktno na telefonu. eDarling koristi progresivni model određivanja cena, što znači da će vaša mesečna cena biti niža što se duže obavezujete.

Najčeđće žačbe o eDarling

Najčešća pritužba na eDarling je da nemate pristup tolikom broju funkcija u besplatnoj verziji. eDarling takođe ima prilično visoke cene, što znači da nije dostupan za sve novčanike. Sajt takođe ima nešto manji udeo članova u poređenju sa drugim sličnim uslugama na tržištu. Neki ljudi su se žalili da ne mogu sami da traže uparivanja. S druge strane, poenta sajta je da treba da budete upareni sa ljudima koji najbolje odgovaraju vašoj ličnosti. Ne one koje sami birate na prvi pogled.