Once

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Once Logo
 • 1 meč po meri svakog dana
 • Odlična aplikacija
 • Velika zajednica

Lako uparivanje

Online upoznavanje nije za svakoga. Činjenica da postoji toliko mnogo ljudi online  može biti previše za neke ljude. Ako ste jedan od tih ljudi, možda ste razmišljali o korišćenju Getonce.com ili Once kako se to obično zove.

Ponekad vam je potrebna pomoć tima stručnjaka da pronađete pravog partnera. Ovde se Once zaista ističe. Namenjen je ljudima koji više vole da usporavaju zabavljanje. Zaboravite na usamljenost kada koristite aplikaciju. Odlična stvar u vezi sa aplikacijom je to što jednostavno zahteva da kažete više o sebi i dozvolite nekome da vas pronađe dok ga tražite.

Činjenica da ne morate da pretražujete bezbroj naloga je ono što čini Once vrednim korišćenja. Nećete morati da trošite toliko energije za upoznavanje na mreži i lako se poklapate kada koristite aplikaciju. Kreiran od strane Jean Meier-a u Švajcarskoj, Once je razvijen da promeni industrijski standard. Njegov glavni fokus je pružanje kvalitetne usluge svojim korisnicima. Radi odličan posao kada je u pitanju pružanje personalizovane usluge povezivanja.

Kao što ime govori, svaki dan vam se prikazuje jedan potencijalni match. Ima dosta mladih korisnika koji se oslanjaju na aplikaciju da bi pronašli nešto značajno, a ne samo vezu. Once trenutno pruža podršku za do 7 jezika i pruža usluge međunarodnoj zajednici.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Once Srbiji

Impresivni dizajn i interfejs

Iako je Once sjajan veb sajt, njena aplikacija je još bolja za korišćenje. Njegov dizajn i interfejs su prilično impresivni. Sajt za upoznavanje koristi svetlo plave i bele boje da pruži umirujuće iskustvo. Svidelo mi se što je korisnički interfejs jednostavan i ne previše detaljan. To znači da nećete imati nikakvih problema prilikom navigacije.

Kada se prijavite za Once, ne morate mnogo da uradite. Proces je prilično jednostavan i ne traje mnogo vremena. Za kreiranje naloga možete koristiti svoju e-poštu ili broj mobilnog telefona. Zatim, samo treba da navedete druge detalje. Nakon što kreirate svoj nalog, dobićete prvo uparivanje.

Kreirajte svoj profil

Da biste omogućili testu ličnosti da radi, morate popuniti svoj profil. Budite što je moguće detaljniji za najbolje rezultate. Kada pregledate aplikaciju, primetićete da nalozi imaju mnogo informacija. To omogućava sajtu da pruži najbolja podudaranja. Morate da unesete svoje ime, zanimanje, religiju, navike, tip tela, obrazovanje i još mnogo toga. Obavezno napišite i kratak opis kako biste naveli druge da vas primete. Takođe morate da otpremite svoje slike pošto korisnici žele da vas vide. Primetio sam da ne postoji opcija za pretragu jer će sajt obaviti svo pronalaženje partnera umesto vas.

VIP članstvo

Iako se Once može koristiti besplatno, potrebno je da uzmete VIP članstvo za dodatne funkcije. Brzo sam shvatio da su mi potrebne funkcije da poboljšam svoje iskustvo i otkrio sam da su malo skuplje. Kada koristite besplatan nalog, možete samo da kreirate nalog. Nakon toga ćete morati da potrošite svoj novac da biste mogli da šaljete poruke. Članstvo će vam takođe omogućiti da postavite podešavanja udaljenosti, proverite ko vas je video i ko vas nije kontaktirao. Osim toga, članstvo takođe povećava broj vaših podudaranja na 4 dnevno. Imajte na umu da se planovi pretplate automatski obnavljaju.

Once Pregled

Žalbe o sajtu Once

Sve u svemu, Once je odlična aplikacija. Uvodi nešto jedinstveno za glavne aplikacije na tržištu. Međutim, ako tražite povremeni seks, možda vam neće odgovarati. Dizajniran je da udovolji ljudima koji traže pravu ljubav. Pošto usluga ima tendenciju da bude veoma efikasna, možete računati da ćete pronaći partnera. U suprotnom, trebalo bi da proverite druge sajtove za upoznavanje, kao što su Bumble ili Tinder, jer oni služe onima koji traže neobavezan susret ili brzu vezu.