Feeld

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Feeld Logo
 • Za parove i samce
 • Dobra privatnost
 • Inkluzivno upoznavanje

Za samce i parove!

Kada su u pitanju platforme za sastanke, obično sam prilično sumnjičav dok ne dam konkretnu veb lokaciju za upoznavanje koju pokušam. Jedna aplikacija za upoznavanje koja je nedavno privukla moju pažnju bila je Feeld. Pokrenut još 2014. godine, prvobitno je bio poznat kao Thrinder. Iako je prilično sličan Bumbleu i Tinderu, ne pruža opcije za upoznavanje vanile. Pozdravlja i samce i parove koji su zainteresovani da pozovu druge u svoju spavaću sobu i istražuju prelome.

Umesto da se mučite da pronađete nekoga ko deli interesovanje za iste stvari kao i vi ili želi da uđe u krevet sa parom, jednostavno možete koristiti Feeld da zadovoljite sve svoje želje. Zbog toga je to odlična opcija za one koji žele da probaju ljuljanje, kinks, poliamoriju i neobavezan seks. Svidela mi se činjenica da Feeld veoma uključuje seksualnost i rod. Povezuje korisnike na osnovu interesovanja i lokacije.

Pošto nije bila dostupna verzija za desktop, nisam imao drugog izbora osim da koristim mobilnu aplikaciju. Aplikacija takođe omogućava angažovanje na društvenim mrežama. Znam koliko je teško upoznati nekoga ko je isto tako otvoren kao ja, zbog čega sam osećao da je osvežavajući. Osim toga, Feeld ima dobar rejting na mreži. Međutim, primetio sam da ima mnogo manju korisničku bazu što razumem jer nisu svi zainteresovani da postanu kinki ili poliamorni. Da bih vam pomogao da steknete ideju o Feeldu, pripremio sam vrhunsku recenziju samo za vas.

Better dating sites

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Feeld Srbiji

Korišćenje aplikacije

Feeld nudi mnoge funkcije koje vam pomažu da pronađete savršenu osobu koja želi da isproba iste stvari kao i vi. Sa prijateljskim korisničkim interfejsom, nisam imao problema sa navigacijom kroz aplikaciju. To nije isto kao i druge platforme za prevlačenje koje otežavaju pronalaženje ljudi za koje ste zainteresovani. Feeld je nešto potpuno drugačije od onoga na šta ste možda navikli. Mnogo olakšava pronalaženje nekoga prema preferencijama, sklonostima i statusu veze.Postoje čak i napredne funkcije pretrage i mere bezbednosti, što znači da nemate šta da podvlačite. Možete računati na Feeld da istraži stvari seksualno. Pruža pristojne rezultate ako živite u velikom gradu. Osim toga, takođe ćete imati koristi od anonimnosti što čini stvari manje stresnim. Oni u vezi mogu povezati profil svog partnera da bi drugi mogli da vide. Pomaže da se eliminišu nagađanja kako biste mogli da donesete informisanu odluku. Bez obzira na to u kakvom ste problemu, pristanak i privlačnost su sve. Takođe imate opciju da koristite pseudonim ako ne želite da koristite svoje pravo ime.

Profil

Kada se prijavite za Feld, dobićete sve svoje podatke, uključujući svoje godine, etničku pripadnost, visinu, status veze, pregibe i još mnogo toga. Ovo olakšava ljudima da vas pronađu. Slično tome, lakše ćete pronaći nekoga sa kim ćete isprobati svoje prelome. Moguće je filtrirati svoje rezultate pretrage na osnovu seksualne orijentacije, udaljenosti, statusa veze, rase i pregiba.

Ponude i cena Feeld-a

Kada su u pitanju ponude i cena, besplatno Feeld članstvo nudi mnoštvo opcija, uključujući mogućnost pregleda potencijalnih utakmica u vašoj oblasti, postavljanje maksimalne udaljenosti za utakmice i mogućnost ćaskanja sa utakmicama bez ikakvih ograničenja. Za više funkcija, možete dobiti plaćeno članstvo. Prednosti premijum plana uključuju mogućnost da sprečite svoje prijatelje na Fejsbuku koji su već u aplikaciji da vide vaš profil, da odmah vidite da li neko pokazuje interesovanje za vas umesto da čeka da se poklapa, da vidite kada je korisnik poslednji put bio onlajn, i delite privatne fotografije da biste ih videli.

Feeld Pregled

Najčešće žalbe o Feeld

Jedina zamerka koju većina korisnika ima sa Feeldom je da žele više korisnika. Osim toga, za upoznavanje sa nekim je potrebno neko vreme. Međutim, sve se svodi na činjenicu da nisu svi zainteresovani za kinkove i poliamoriju. Ono što mi se sviđa kod Feelda je to što pruža anonimnost, čist interfejs, jednostavnu naplatu i mogućnost da istražuje seksualnost i prelome. Međutim, to nije prava opcija za one koji traže tradicionalnu vezu. Ali, postoje i drugi sajtovi za upoznavanje za to.