Feeld pregled

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Feeld Logo
 • 💘 For couples and singles
 • 💘 Good privacy
 • 💘 Inclusive dating
Autor

Za samce i parove!

When it comes to dating platforms, I tend to be quite suspicious until I give a specific dating website I try. One dating app that recently caught my attention was Feeld. Launched back in 2014, it was initially known as Thrinder. Although it is quite similar to Bumble and Tinder, it does not provide vanilla dating options. It welcomes both singles and couples who are interested in inviting others into their bedroom and exploring kinks.

Instead of struggling to find someone who shares an interest in the same kinks as you or wants to get in bed with a couple, you can simply use Feeld to satisfy all your desires. Therefore, it is an excellent option for those wanting to try swinging, kinks, polyamory, and casual sex. I loved the fact that Feeld is highly inclusive of sexuality and gender. It connects users based on interests and location.

Since there was no desktop version available, I had no option but to use the mobile app. The app also allows social media engagements. I know just how tough it can be to meet someone who is just as open as me which is why I found Feeld to be refreshing. Besides, Feeld has a good rating online. However, I did notice that it has a much smaller user base which I understand since not everyone is interested in getting kinky or polyamory. To help you get an idea about Feeld, I have prepared the ultimate review just for you.

Better dating sites

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Srpski Chat Logo
 • 💘 Aktivni članovi
 • 💘 Brza registracija
 • 💘 Samo za Srbe
2
TajniKontakt Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Popularno u Srbiji
 • 💘 Većinske žene
3
AdultFriendFinder Logo
 • 💘 Najveći sajt za upoznavanje odraslih
 • 💘 Verifikovani članovi
 • 💘 Besplatna reklama
Feeld Screenshot

Korišćenje aplikacije

Feeld nudi mnoge funkcije koje vam pomažu da pronađete savršenu osobu koja želi da isproba iste stvari kao i vi. Sa prijateljskim korisničkim interfejsom, nisam imao problema sa navigacijom kroz aplikaciju. To nije isto kao i druge platforme za prevlačenje koje otežavaju pronalaženje ljudi za koje ste zainteresovani. Feeld je nešto potpuno drugačije od onoga na šta ste možda navikli. Mnogo olakšava pronalaženje nekoga prema preferencijama, sklonostima i statusu veze.

Postoje čak i napredne funkcije pretrage i mere bezbednosti, što znači da nemate šta da podvlačite. Možete računati na Feeld da istraži stvari seksualno. Pruža pristojne rezultate ako živite u velikom gradu. Osim toga, takođe ćete imati koristi od anonimnosti što čini stvari manje stresnim. Oni u vezi mogu povezati profil svog partnera da bi drugi mogli da vide. Pomaže da se eliminišu nagađanja kako biste mogli da donesete informisanu odluku. Bez obzira na to u kakvom ste problemu, pristanak i privlačnost su sve. Takođe imate opciju da koristite pseudonim ako ne želite da koristite svoje pravo ime.

Profil

Kada se prijavite za Feld, dobićete sve svoje podatke, uključujući svoje godine, etničku pripadnost, visinu, status veze, pregibe i još mnogo toga. Ovo olakšava ljudima da vas pronađu. Slično tome, lakše ćete pronaći nekoga sa kim ćete isprobati svoje prelome. Moguće je filtrirati svoje rezultate pretrage na osnovu seksualne orijentacije, udaljenosti, statusa veze, rase i pregiba.

Ponude i cena Feeld-a

Kada su u pitanju ponude i cena, besplatno Feeld članstvo nudi mnoštvo opcija, uključujući mogućnost pregleda potencijalnih utakmica u vašoj oblasti, postavljanje maksimalne udaljenosti za utakmice i mogućnost ćaskanja sa utakmicama bez ikakvih ograničenja. Za više funkcija, možete dobiti plaćeno članstvo. Prednosti premijum plana uključuju mogućnost da sprečite svoje prijatelje na Fejsbuku koji su već u aplikaciji da vide vaš profil, da odmah vidite da li neko pokazuje interesovanje za vas umesto da čeka da se poklapa, da vidite kada je korisnik poslednji put bio onlajn, i delite privatne fotografije da biste ih videli.

Feeld.co Reviews

Najčešće žalbe o Feeld

Jedina zamerka koju većina korisnika ima sa Feeldom je da žele više korisnika. Osim toga, za upoznavanje sa nekim je potrebno neko vreme. Međutim, sve se svodi na činjenicu da nisu svi zainteresovani za kinkove i poliamoriju. Ono što mi se sviđa kod Feelda je to što pruža anonimnost, čist interfejs, jednostavnu naplatu i mogućnost da istražuje seksualnost i prelome. Međutim, to nije prava opcija za one koji traže tradicionalnu vezu. Ali, postoje i drugi  sajtovi za upoznavanje  za to.