Taimi

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Taimi Logo
 • LGBTK+ upoznavanje
 • Odlična aplikacija
 • Veoma inkluzivno

Online izlaženje kao LGBTQ individua

Izlaženje kao LGBTQ individua nije uvek jednostavno. Zbog toga je važno da koristite  aplikacije za upoznavanje  koje su zaista inkluzivne i okrenute ka raznolikoj zajednici. Jedna od nekoliko aplikacija koje gej, bisexualualne, and trans osobe mogu da koriste je Taimi. Jako brzo se probila kao dobra opcija za ove grupe.

Najbolja stvar kod Taimija je to što se brine za sve u zajednici na različite načine. Čak će i transrodni samci koji možda imaju malo opcija za upoznavanje smatrati da je  korisna. Razumevanje uzbuđenosti oko Taimija je važno. Iako su gej veze i gej brakovi možda postali prihvaćeniji, nije svaka aplikacija pogodna za upoznavanje LGBTQ zajednice. Stoga je važno koristiti aplikaciju koju je zajednica dizajnirala za zajednicu

Da bih saznao sve što nudi, odlučio sam da otvorim nalog na Taimiju i želim da podelim svoje iskustvo ovde sa vama.

Najbolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Taimi Srbiji

Više od aplikacije za upoznavanje

Upotrebljivost je nešto što shvatam veoma ozbiljno kada odlučujem koju aplikaciju da koristim. Taimi je uradio odličan posao jer nudi aplikaciju laku za korišćenje. Toliko je zabavno koristiti da možda nećete ni primetiti kako sati prolaze. Taimi je više od obične aplikacije za upoznavanje, to je platforma društvenih medija koja pruža bezbedan prostor LGBTQ zajednici. Imao sam mnogo ozbiljnih veza i poznanstava kada sam ga koristio.

Postoje neke oblasti na kojima Taimi treba da radi. Otkrio sam da je to savršen spoj aplikacije za upoznavanje i društvenih medija. Zaista je sveobuhvatan i čak možete koristiti besplatnu verziju bez brige o minimalnim funkcijama.

Taimi je prepun puno funkcija, možete ga koristiti za sve. Neke od funkcija koje sam voleo uključuju Priče, Poništi prevlačenje, Streaming uživo i Prilagođena nevidljivost. Sa pričama možete da objavljujete priče i povezujete se sa zajednicom. Omogućite drugima da saznaju više o tome kakva ste osoba tako što ćete objavljivati priče u aplikaciji. Takođe možete da gledate druge korisnike. Još jedna karakteristika za koju sam otkrio da je spasonosna je Poništi prevlačenje. Lako je prebrzo prevući prstom i slučajno prevući prstom od nekoga ko vam se sviđa. Da biste izbegli takvu grešku, možete da koristite Poništi prevlačenje. S druge strane, možete da koristite prilagodljivu nevidljivost da pregledate anonimno i uživate u anonimnom pregledanju.

Neverovatni samci su svuda oko vas

Ako sam nešto primetio kada sam koristio Taimi, to je činjenica da su korisnici neverovatni. Većina korisnika je zanimljiva za razgovor i privlačna. Sa postavljenim algoritmom, Taimi prikazuje samce u vašoj blizini. Pošto ima veliku bazu korisnika, nećete imati problema da pronađete nekoga. Štaviše, svaki korisnik može da deli svoje slike i uključuje sve svoje informacije koje će vam omogućiti da steknete predstavu o njegovoj ličnosti i utvrdite da li vam odgovaraju ili ne.

Kada sam koristio Taimi, otkrio sam da su jasne slike i pitanja od koristi kada je u pitanju odlučivanje ko mi je zanimljiv. Kada se poklapate sa nekim, možete mu poslati poruku i komunicirati sa njim da biste saznali da li ste vas dvoje kliknuli ili ne.

Taimi Pregled

Najčešće žalbe

Postoji nekoliko pritužbi koje su Taimi korisnici podelili na mreži, kao što su složeni nivoi plaćanja, korisnička podrška ne radi i povremeno kvarovi. Osim ako se niste pretplatili na njegov godišnji plan, na kraju ćete platiti mnogo više. Međutim, uvek se možete držati besplatnog plana. Taimi je dizajniran za LGBTQ samce koji traže nešto ozbiljno ili samo vezu. Osim toga, uživaćete u korišćenju njegovih inkluzivnih mogućnosti. Sve u svemu, moderan je i elegantan. Postoje i drugi sajtovi za upoznavanje koje takođe možete proveriti ako tražite veću raznolikost.