HER

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
HER WeAreHer.com Logo
 • Najbolja aplikacija za lezbejske sastanke
 • LGBTQ+ upoznavanje
 • Ne samo za veze

Najbolja aplikacija za upoznavanje za lezbejke

Biti lezbejka ili biseksualka nije lako u binarnom svetu. Može biti još teže naći nekoga ko ima slična interesovanja i želje. Međutim, nema potrebe da brinete jer vas je HER pokrila. Smatra se najpopularnijom aplikacijom za upoznavanje na tržištu za LGBTQ ženske samce.

Ako tražite Grindr za žene, HER je savršena opcija. Cisgender muškarci ne mogu da naprave profil u aplikaciji. Zaboravite na glavne platforme za sastanke jer HER pomaže da se stvari ubrzaju. To vam otvara čitavu zajednicu žena. Možete je koristiti kao platformu društvenih medija za povezivanje sa članovima.

Na HER sajtu možete učiniti mnogo toga. Više je od samo aplikacije za upoznavanje. Pored pronalaženja slobodnih ljudi, možete sklapati prijateljstva, družiti se i još mnogo toga. Pošto je zajednica veoma otvorena i gostoljubiva, nikada se nećete osećati neprikladno. Korisnici mogu ili da opišu svoju seksualnost i pol koristeći reči ili da naprave tablu raspoloženja da to urade umesto njih. To je ono što aplikaciju čini jedinstvenom. Nedavno sam koristio HER i želim da podelim svoje iskustvo sa vama kako biste mogli da odlučite da li želite da probate ili ne.

BOLJI LBGTQ+ SAJTOVI ZA UPOZNAVANJE

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Her Srbiji

Korišćenje HER aplikacije

Kada je u pitanju upotrebljivost, HER je jednostavno neverovatna. Jednostavan je za upotrebu i super brz. Ne bi trebalo da imate problema sa korišćenjem aplikacije. Sve što treba da uradite da biste napravili profil je da unesete svoje podatke uključujući ime, broj telefona, godine, visinu, preferencije i etničku pripadnost. Pored ovoga, takođe morate da postavite sliku. Postoji mnogo zanimljivih funkcija u aplikaciji koje je čine više od aplikacije za upoznavanje. Umesto toga, postajete deo zajednice društvenih medija. Evo nekih karakteristika koje su mi se dopale.

 • Rewind Profile: To je karakteristika za koju samsiguran da je jedinstvena. Omogućava vam da proverite profile na kojima niste prevukli prstom. Smatrao sam da je to korisno jer je lako greškom prevideti korisnika
 • Zajednice: Korisnici mogu da provere zajednice da saznaju šta je na umu drugih ljudi, da učestvuju u diskusijama, postavljaju slike i dobiju ideju o samcima u blizini. Otkrio sam da je HER hibridna aplikacija koja je mešavina društvenih medija i aplikacija za upoznavanje.
 • Incognito Mode: Ponekad je potrebno samo da pogledate druge profile, a da niko ne sazna da tražite. To je upravo ono što radi anonimni režim. Međutim, morate biti premium član da biste koristili ovu funkciju.

Kreiranje profila

Kada se pridružite sajtu, morate odgovoriti na pitanja o svojim godinama, visini, etničkoj pripadnosti i seksualnim preferencijama. Unošenjem podataka vašeg profila olakšavate ženama oko vas da steknu predstavu o tome ko ste vi kao osoba. Trebalo bi vam oko 5 minuta da završite sa podešavanjem profila. Vaš profil pruža korisnicima sve informacije koje želite da delite. Ako više volite da stvari budu skromne, uvek možete da napravite tablu raspoloženja i da dozvolite drugima da je smisle. Da biste pronašli ljude i povezali se sa njima na NJOJ, možete da pogledate Zajednice.

Besplatan ili premijum paket

Nešto što mi se dopalo kod HER sajta je to što njenu besplatnu verziju možete koristiti zauvek, a da ne morate da brinete o plaćanju. Osim toga, besplatna verzija čak pruža i osnovne funkcije kao što su prevlačenje, ćaskanje i učešće u zajednicama. Međutim, postoji ograničenje koliko ljudi prevučete prstom dnevno. Da biste postali član, možete se pretplatiti na njegovu zlatnu ili platinastu pretplatu.

Premijum korisnici imaju koristi od bonus funkcija kao što su nula oglasa, gledanje onoga ko vam se sviđa, čitanje priznanica, otkrivanje ko je na mreži za ćaskanje, neograničeno prevlačenje, premotavanje profila, promena vaše lokacije i dobijanje podsticaja.

Her Pregled

Najčešće žalbe o HER Aplikaciji za upoznavanje 

Negativne kritike na račun HER uključuju to da korisnici  mogu  da šalju poruke samo svojim prijateljima i onima sa kojima su upareni. U suprotnom, aplikacija označava sva polja. LGBTQ žene koje žele da se povežu, povežu i izađu mogu se osloniti na aplikaciju. Postoje takođe drugi sajtovi za upoznavanje koje možete pogledati i proceniti koji vam najviše odgovara.