Mingle2

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Mingle2 Logo
 • Visoka stopa podudaranja
 • Odlična aplikacija za upoznavanje
 • Besplatno upoznavanje

Puno korisnika

Ne postoji mnogo jednostavnih i lakih za korišćenje aplikacija za upoznavanje. Iako možete koristiti Tinder ili Bumble, možda želite da probate drugačije sajtove za upoznavanje. Ovde se javlja Mingle2. Predstavlja besplatnu aplikaciju za upoznavanje.

Nastala 2008, Mingle2 tvrdi da je jedan od najboljih sajtova za upoznavanje. Pruža veliki broj samaca koji su željni da izađu sa nekim. Ako tražite brzo podudaranje, razmislite o tome da ga koristite. Njegova baza članova nastavlja da raste. Tako se možete povezati sa bezbroj samaca da biste pronašli nekoga ko vam se najviše sviđa u vašem kraju.

Razgovarajte sa članovima o svojim željama i interesovanjima kako biste utvrdili da li vam odgovaraju ili ne. Kada sam koristio veb lokaciju, dobio sam mnogo poruka. Čak i ako ne koristite sliku profila, ali ste popunili svoje podatke, drugi članovi će vam se obratiti da okušaju sreću.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Mingle2 Srbiji

Kompatibilnost sa drugima

Mingle2 ima korisnički interfejs koji je jednostavan za korišćenje. Nije mi bilo teško da koristim veb lokaciju. Pruža nekoliko jedinstvenih funkcija koje nijedna druga aplikacija ne nudi. Možete da iskoristite prednosti njegove kompatibilnosti. Pošto je Mingle2 prilagođen mobilnim uređajima, ne biste trebali imati problema da ga koristite na svom pametnom telefonu. Dizajniran je za ljude koji su uvek u pokretu.

Bilo da koristite njegovu android aplikaciju ili iOS aplikaciju, videćete da je njihov interfejs prilično sličan. Kada prvi put koristite aplikaciju, naići ćete na različite kategorije i možete odabrati onu koja odgovara vašim željama. Tada ćete naići na bezbroj samaca u vašem kraju. Možete suziti lokaciju ili uneti ime u deo za pretragu da biste pronašli nekoga sa kim ćete se povezati i bolje ga upoznati.

Da biste kreirali svoj nalog, moraćete da navedete sve svoje informacije, uključujući privlačan naslov kako biste zainteresovali korisnike. Takođe možete koristiti mnogo slika da biste se istakli. Na vama je da odlučite koji vas pol privlači.

Sistem uparivanja

Pošto Mingle2 od vas zahteva da napravite detaljan profil, pomaže drugim korisnicima da steknu ideju o vama. Iako ne morate da uključite sliku, ona vam omogućava da privučete više korisnika da se zainteresuju za vas. Kada je u pitanju pronalaženje potencijalnih parova, Mingle2 ima sistem za pronalaženje partnera koji radi sav posao za vas. Obezbeđuje da se prikazuju samo kompatibilni nalozi. Takođe možete tražiti korisnike na osnovu ličnosti, lokacije, načina života i interesovanja. Ovi faktori će vas uskladiti sa drugim korisnicima kako biste mogli da pronađete onog pravog.

Besplatni probni period i cena

Da biste započeli sa korišćenjem Mingle2, možete isprobati njegovu besplatnoj probnu verziju koja traje sedam dana. To će vam omogućiti da odlučite da li je to prava opcija za vas ili ne. Kada se pridružite sajtu za upoznavanje na mreži, možete početi da šaljete poruke drugim samcima da tražite nekoga ko želi isto što i vi. Ako vam se sviđa Mingle2, možete da pređete na premium. U suprotnom, vaš nalog bi se zatvorio nakon što se besplatna probna verzija završi.

Mingle2 Pregled

Žalbe o Mingle2

Postoji dosta pritužbi koje korisnici imaju na Mingle 2. Korisnicima se ne sviđa činjenica da moraju da se pretplate na premium plan nakon što im se završi besplatni probni plan. U suprotnom, treba da počnu iznova. Što se tiče usklađivanja kompatibilnosti, obično je previše efikasno što znači da možete samo razgovarati sa jednom osobom, a ne sresti druge.

Ipak, Mingle2 je aplikacija za upoznavanje koji i dalje nudi odličnu platformu za upoznavanje drugih samaca. Jednostavan je za korišćenje i navigaciju kada ga jednom shvatite. Osim toga, nudi mnoge funkcije koje vam omogućavaju da pronađete onu. Ako vam se ne sviđa Mingle2, uvek možete isprobati druge sajtove za upoznavanje na mreži. Međutim, vredi pokušati.