EliteSingles

Napisala EMMA STOCKTON

RANK
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
EliteSingles Logo
 • Dobar test ličnosti
 • Ambiciozni članovi
 • Jeftino premium članstvo

Šta je EliteSingles?

EliteSingles su najpogodniji za pojedince koji traže ozbiljne veze. Od postojećih članova, više od dve trećine su akademici. Iako su mnogi njeni članovi akademici, to nije preduslov za pronalaženje ljubavi. Svi su dobrodošli.

Elite Singles je 2013. osnovao Affinates GmbH i danas je jedan od vodećih sajtova za upoznavanje dobro obrazovanih samaca. Svrha sajta za upoznavanje je da obezbedi ličnu osnovu za njihov spoj. Ovo se radi u obliku testa ličnosti koji korisnika čini sigurnim u svoju potragu za ljubavlju.

Upotrebljivost

Algoritam za podudaranje je nesumnjivo najvažnija karakteristika EliteSinglesa, ali pored toga, EliteSingles nudi 50 unapred definisanih pitanja kako bi se olakšao prvi kontakt. Prvi kontakt sa posebnom osobom može biti nervozni tobogan, ali sa ovim unapred definisanim pitanjima, postaje poput otvorenog pejzaža koji je spreman za istraživanje samo za radoznale.

Upoznavanje nije uvek lako, ali zato postoji jedinstveni test ličnosti na veb lokaciji. Test ličnosti je zasnovan na teoriji pet faktora. Ravnoteža između njih čini jedinstvenu kompoziciju vašeg budućeg meča.

EliteSingles je takođe dostupan u aplikaciji za iOS i Android.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
EliteSingles Srbiji

Poznati test ličnosti

Test ličnosti počinje potvrđivanjem vašeg pola i toga koji pol tražite. Zatim popunite svoj rođendan i navedete koliko mislite da su godine vašeg partnera važne.

Zatim popunjavate status veze, stepen obrazovanja i koliko je važno da vaš potencijalni partner ima određeni nivo obrazovanja. Takođe popunjavate profesiju.

Nakon osnova, test ličnosti uzima kreativan zaokret. Zatim dobijate dve sličice na kojima možete izabrati koju sliku želite.

Dve slike su različite, jedna je šarenija, a druga je strukturirana i crno-bela. Ovo je veoma zabavna i kreativna funkcija koja se može koristiti pri prvom kontaktu tokom uparivanja.

Zatim se prelazi na vašu ličnost.

 • Koliko je bitno pravljenje planova za vas?
 • Koliko lako se stresirate?
 • Koliko lako se povezujete sa ljudima?

Ovo se ocenjuje među odgovorima na skali od jedan do sedam.

Mnoga dobra pitanja mogu biti od pomoći pri prvom kontaktu, a ona uključuju “Ko plaća na prvom sastanku?”, “Ako je sastanak prošao dobro, šta ćete raditi posle?” I „u toku razgovora najviše pričaš ili najviše slušaš?“

Uz pomoć Elite Singles testa ličnosti, rezultat daje dobru sliku o sebi i onome što više voli. Ovo je dobar kamen temeljac za njih i njihov budući meč.

EliteSingles cena

Članovi mogu birati između različitih članstava i moraju se obavezati na najmanje tri meseca ako ne izaberu osnovno (besplatno) članstvo. U osnovnom članstvu dobijate mogućnost za rezultate testa ličnosti, predloge partnera, mogućnost čitanja svih tekstova profila, slanja osmeha, lajkova i postavljanja fotografija. Cene članstva nisu previsoke, ali čak i ako nema garancije da ćete pronaći ljubav, ljubav nema cenu kada se nađe.

Najčeđće žalbe o EliteSingles

Uobičajena primedba na EliteSingles je da “ljubav košta”, postoji li cena koja je previsoka? Usluge upoznavanja koje su besplatne retko su besplatne dugo. To dodaje dodatni trošak za mogućnost da odgovorite ili da prevučete prstom.

Nasumični odabir je napravljen na većini besplatnih aplikacija za upoznavanje koje su zasnovane na kul slikama koje se podudaraju, dok Elite Singles kreira ličnije podudaranje koristeći svoj test ličnosti.

Nova vrsta žalbi potrošača protiv sajtova za upoznavanje je zbog lažnih profila. Ne postoji provera identiteta na Elite Singles, ali Elite Singles ne dozvoljava starim ili neaktivnim profilima da ostanu na sajtu.

Alternativni izbor pitanja u Elite Singles-u otežava kreiranje lažnih profila i to je jasna prednost kod Elite Singles-a.

EliteSingles Pregled

Zaključak

Za otvorenog pojedinca, EliteSingles je divna prilika da nauče više o sebi i drugima uz pomoć svog testa ličnosti.

Otvaranje ljubavi nikada nije lako, ali uz pomoć jedinstvenih funkcija EliteSingles, biće lako dočekati zimske mesece sa najtoplijim članovima Elite Singles.