Plenty of Fish

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Plenty of Fish Logo
 • LBGTQ+ prijateljski
 • Mnogo članova
 • Pouzdani sajt za upoznavanje

Razmazite sebe i zabavljajte se preko Plenty of Fish

Budite u centru pažnje scene zabavljanja uz Plenti of Fish, servis koji je besplatno dostupan na mobilnim i desktop računarima. Izlazite na drugi način i krenite sa ovom aplikacijom za Android/iOS.

Plenty of Fish, je kanadski online servis za upoznavanje, osnovan u 2003. Najzastupljeniji je u Kanadi, Srbiji, Brazilu, Ujedinjenom Kraljevstvu, Španiji, Srbiji, Srbiji i Sjedinjenim Državama. Sedište je u Vankuveru, a njegov primarni izvor prihoda su oglasi i premium ponude za članstvo

Match Group je vlasnik Plenty of Fish, i njegov osnivač i CEO je Markus Frind. Sam je vodio veb lokaciju do 2008. Zatim je počeo da zapošljava sve više zaposlenih, kako su veb lokacija i aplikacija postajali sve popularniji.

Jedinstvene osobine

Njegova najjedinstvenija karakteristika je činjenica da postoji veliki prostor za razgovore. Zaista, možete kontaktirati bilo kojeg člana bez potrebe za podudaranjem ili pretplatom. Takođe, besplatno je za samce sa ograničenim budžetom.

Još jednom, neke funkcije su dostupne svim članovima bez potrebe da se prethodno pretplate. Kada se prijavite, pojavljuje se iskačući prozor „Ko sada ćaska“, koji otkriva brojne razmene poruka koje se trenutno dešavaju između ostalih članova. Fokusiran je na promovisanje značajnih odnosa. Takođe nudi striming uživo i funkcije „interakcije sa drugima“.

Plenti of Fish je platforma za upoznavanje koja odgovara mnogim ljudima, uključujući i one su malo staromodniji ili preferiraju verziju za desktop. Na primer, osim onih za iOS i Android verzije, namenjen je onima koji žele kvalitetne sastanke bez potrebe da plate previše.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
PlentyofFish Srbiji

Upotrebljivost

Dostupan od 2003. godine, Plenti of Fish je uspeo da preživi većinu tehnoloških revolucija kroz eru pametnih telefona. Pored desktop verzije, postoji i verzija za Android i iOS. Nekoliko godina kasnije, verzije za iPad i Windows phone su postale dostupne.

Lako je shvatiti sve opcije i funkcije. Takođe je bezbedan od bilo kakvog uznemiravanja jer nasumični korisnici ne mogu slati slike putem poruka kako bi izbegli bilo kakvu neprijatnu razmenu. Pomno se prati filtriranje određenih reči i blokiranje takvih poruka. Ova bezbednosna funkcija pomaže u pronalaženju nepristojnih članova i promoviše razgovore sa poštovanjem.

Štaviše, ovaj veb sajt za upoznavanje pruža vodič korak po korak tokom registracije, dajući savete šta da uključite u svoj bio i stvari koje treba izbegavati. To čak ide do te mere da vas upozorava na potrebu da otkrijete previše ličnih podataka. Interfejs je veoma jednostavan za upotrebu za sve starosne grupe.

Test ličnosti

Plenti of Fish je jedna od retkih aplikacija dostupnih na tržištu koja omogućava svim korisnicima da kontaktiraju bilo koje druge članove bez prethodnog povezivanja sa njima.

Tokom procesa registracije, neizbežno ćete se suočiti sa listom pitanja o vašim ličnim preferencijama kroz listu pitanja. Na primer, aplikacija želi da sazna više o vašim ambicijama ili da li vozite.

Cena

Dostupne su mnoge besplatne funkcije bez potrebe za registracijom. Možete podesiti besplatan nalog i razgovarati sa milionima članova. Međutim, ako se nekome sviđate, na primer, nemate druge opcije osim da nadogradite svoj nalog na premijum verziju da biste saznali više.

PlentyofFish Pregled

Najčešće žalbe o PoF

Of course, every app comes with its weak points. For Plenty of Fish, to begin with, unlimited free messages also mean a higher number of spam users trying to contact you. Also, you cannot link your account to other apps, like Instagram, for example.

Another common issue is the fact that numerous ads pop up. This comes hand-in-hand with any free application, which is among their few profit-making strategies.

Zaključak

Plenty of Fish ima više prednosti nego nedostataka od onoga što sam video. Ako želite da izlazite jednostavno, ali praktično, onda je to aplikacija za vas. Lako je shvatiti kako se koristi, a u tom moru zaista ima dosta korisnika. Kako kaže vlasnik Markus Frind, milioni veza i brakova postoje danas zbog Plenti of Fish. Štaviše, hiljade beba je rezultat ovoga.