Raya

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Raya the App Logo
 • Privatno i zasnovano na članstvu
 • Samo na iOS-u
 • Ograničen doseg

Ekskluzivno provodadžisanje

Pronaći savršenog partnera nije lako. Stoga Tinder ili Buble nekada jednostavno neće raditi za vas. Ovde u pomoć dolazi Raya. Sajt je izuzetno poznat jer ga koriste milioneri i poznate ličnosti koje su u potrazi za srodnom dušom. Raya je okrenuta ka visoko obrazovanim i ostvarenim samcima koji su u potrazi za partnernom. Pogodan je za one koji mogu malo da sačekaju da pronađu nekoga i ne žure se mnogo. Stvoren 2014, Raya je preuzela online zabavljanje za kratko vreme.

Aplikacija je savršeno napravljena kao intimna večera. Zvezde i uticajni ljudi mogu da se oslone na Raju da započne razgovor i da se zaljubi. Neke od poznatih ličnosti za koje se navodi da su koristile aplikaciju uključuju Ovena Vilsona, Šeron Stoun, Bena Afleka, Džona Majera, Harija Stajla, pa čak i Čeninga Tejtuma.

Bolji sjatovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Raya Srbiji

Upotrebljivost Raya aplikacije

Što se tiče upotrebljivosti, otkrio sam da je Raya jedinstvena. Međutim, lako se koristi. Ukupni korisnički interfejs nije ništa poput uobičajenih aplikacija. Iako je lako prijaviti se na aplikaciju, ona ima tendenciju da bude veoma ekskluzivna i ne prihvata samo sve. Moraćete da sačekate dosta vremena da dobijete odobrenje ako ispunjavate kriterijume. Može se kretati od nedelje do čak meseci. Ali, ako ste poznati na Instagramu, to bi povećalo vaše šanse da budete prihvaćeni.

Ako poznajete nekoga ko koristi Raya-u, trebalo bi da bude u mogućnosti da vas preporuči i dozvoli da ispunite stroge zahteve. Prestižna platforma pruža nekoliko funkcija kada dobijete odobrenje. Moraćete da odgovorite na mnoga pitanja tokom procesa prijave, kao što su vaši životni ciljevi, preferencije za sastanke i još mnogo toga da biste utvrdili da li vam odgovara aplikacija ili ne. Nakon što dobijete odobrenje, možete da izaberete da li ćete se odlučiti za radni ili društveni režim. Radni režim vam omogućava da pronađete korisnike u industriji, dok društveni režim vam omogućava da upoznajete ljude i sklapate prijateljstva.

Odobrenje od strane komiteta

Raia ima postavljen algoritam koji osigurava da korisnici pronađu savršeno podudaranje. Ali, prvo će vas morati prihvatiti njegov anonimni odbor. Najmanje 5.000 pratilaca na Instagramu smatra se minimalnim. Moraćete da se povežete sa svojim Instagramom da biste dobili odobrenje. Na algoritam će uticati vaše prisustvo na mreži i čak će proveriti da li vas neki Raia članovi već prate na Instagramu. Morate shvatiti da se Raja više fokusira na slavu i vaš status nego na ličnost.

Cena

Iako se svako može besplatno prijaviti za Raia, moraćete da platite protivvrednost od 9,999 USD svakog meseca kada dobijete odobrenje. U suprotnom, uopšte ne biste mogli da koristite aplikaciju čak i ako ste prihvaćeni da koristite aplikaciju. Stoga, morate biti spremni da potrošite svoj novac.

Raya Pregled

Kriticizam Raya

Glavna primedba na Raju je da ima tendenciju da bude veoma ekskluzivna i otežava prosečnoj osobi da bude prihvaćena. Činjenica da postoji komisija uključena u vaše odobrenje čini to teškom opcijom, za razliku od drugih sajtova za upoznavanje koji pružaju trenutni pristup.

Ako nemate veliki broj pratilaca na Instagramu, imaćete problema da budete prihvaćeni. Osim toga, malo je verovatno da ćete naći mnogo korisnika osim ako ne živite u većem gradu poput Los Anđelesa ili Njujorka. Ali, moram napomenuti da su korisnici Raia atraktivni i da su postigli mnogo u svom životu. Stoga, ako već imate mnogo pratilaca na Instagramu, razmislite o tome da pokušate. Ali, aplikacija nije za one koji traže povremeni seks ili nekoga ko ima istu ličnost kao oni.