Match

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Match.com Logo
 • Mnogo članova
 • Bezbedan za upotrebu
 • Popularno

Upoznajte vašeg budćeg partnera na Match.com

Match.com je pokrenut u SAD još 1995. godine i dostupan je u preko 25 različitih zemalja. Pored ogromne popularnosti sajta na mreži, oni takođe organizuju događaje i fizičke sastanke za svoje članove svakog meseca! Match.com ima sedište u Dalasu u Teksasu.

Match je jedan od najvećih sajtova za upoznavanje u Srbiji i postoji već dugo vremena. Ovde možete upoznati samce pomoću telefona, tableta, računara ili na sastancima članova koje Match.com organizuje često. Match.com je jedan od najozbiljnijih sajtova za upoznavanje u Srbiji. Pored toga, Match je namenjen širokoj ciljnoj grupi i ima korisnike svih uzrasta, što pruža priliku da upoznate nekoga.

Match.com ima lep dizajn i na veb sajtu i u aplikaciji, dobru funkcije pretrage i generalno dobru ocenu korisnika. Sajt je jednostavan za korišćenje i pruža dobar osećaj vama koji ga koristite. Baš kao i Tinder, Match ima funkciju prevlačenja što znači da je potrebno samo da prevučete da ili ne da biste pronašli potencijalno podudaranje.

Potpuno je besplatno da postanete član na Match.com, ali oni takođe nude plaćeno članstvo za vas koji želite da izvučete malo više od svog onlajn upoznavanja. Takođe imaju odličnu korisničku uslugu koja pomaže u većini problematičnih situacija.

Još jedna dobra stvar u vezi sa Match-om je što imaju izuzetno mali broj lažnih profila. Imate opciju da verifikujete svoj nalog, kreirate potpuno zaštićen nalog i naravno blokirate profile koje ne želite da vidite na sajtu.

Video čet i zen mod

Match nudi nekoliko različitih funkcija i režima na svom sajtu. Oni nude detaljne profile u kojima možete koristiti kriterijume za pretragu da pronađete ljude sličnevama. Možete video ćaskati uživo sa svojim mečevima za realističniji sastanak. Pored toga, postoje opcije kao što su vidljivi profili, koji vaš profil čine vidljivim većem broju ljudi, kao i zen režim, koji omogućava da vas kontaktiraju samo samci koje ste odabrali.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Match Srbiji

Pretraži i prevuci

Match ne nudi test ličnosti da bi vas upario sa potencijalnim podudaranjima, već vam omogućava da sami izaberete. Međutim, MatchAffinity, sestrinska kompanija Match.com-a, nudi takav test. MatchAffinity je potpuno zaseban sajt i potrebno je da napravite nalog i pridružite mu se ako želite da izaberete samce za test.

Match vam omogućava da pretražujete i prevlačite da biste pronašli onu koju tražite. U funkciji pretrage možete početi od stvari kao što su godine, visina, boja kose, profesionalni život i vrednosti da biste pronašli nekoga ko vam odgovara. U funkciji prevlačenja, prevlačite da ili ne na osnovu slika i informacija o osobi.

Obe funkcije se cene i koriste različito u zavisnosti od vaših želja. Ako ste veoma nepokolebljivi u pogledu boje kose vašeg budućeg partnera, možda je funkcija pretrage malo više vaša stvar.

Match.com Cena

Kao što sam rekao, besplatno je postati član na Match-u, ali oni naravno nude premium verziju članstva za vas koji želite više funkcija. Uz premium na Match-u, možete da učestvujete u neograničenim pozivima, ćaskanjima i video pozivima. Takođe izbegavate oglase na sajtu i u aplikaciji, a takođe možete da vidite ko vam se dopao.

Da biste postali član, plaćate mesečno i cena se razlikuje u zavisnosti od toga koju pretplatu izaberete.

Match Pregled

Česte žalbe o Match-u

Naravno, žalosno je morati da platite da biste dobili pun kapacitet sajta, ali, kao i u većini slučajeva, neophodno je da bi sajt mogao da radi. Možete uštedeti nešto novca odabirom 6-mesečne pretplate i smanjenjem mesečnih troškova.

Uprkos tome, Match je neverovatno dobar sajt za onlajn upoznavanje. Ovde ćete naći sve, moderan i jednostavan dizajn, uzbudljive funkcije, sigurnost – da, sve što je potrebno. Match.com ima široku ciljnu grupu sa ljudima svih uzrasta. Oni takođe dobijaju plus poene zbog svojih fizičkih susreta gde možete dobiti priliku da upoznate samce u stvarnom životu, a ne samo na mreži!

Nema mnogo negativnog da se kaže o ovom sajtu. Svestran je i pogodan za sve, bez obzira na godine, interesovanja ili obrazovanje. Ako tražite ozbiljan sajt za upoznavanje sa širokim spektrom, dobrim rezultatima i sigurnim izlaskom, Match je pravi za vas.