Zoosk

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Zoosk Logo
 • Popularna aplikacija za upoznavanje
 • Visoka stopa podudaranja
 • Ravnopravna distribucija polova

Zoosk je jedan od najpopularnijih sajtova za upoznavanje  danas. Ima preko 40 miliona članova, koji potroše u proseku 3 miliona poruka dnevno. Sajt ne može biti popularan u ovoj meri bez razloga. Pristup sajta za upoznavanje je glavna atrakcija, koja funkcioniše za mnoge ljude u današnje vreme. Druga stvar je da postoji prostor za one koji žele ozbiljne veze, kao što postoji i za one koji traže flert koji bi mogao da se ugradi u vezu. Međutim, neki se i dalje pitaju da li je ovo pravi sajt za pridruživanje.

Zoosk osnovana je u decembru 2007. godine u Kaliforniji, SAD, od strane dvojice iranskih imigrantskih naučnika Šajan Zadeh i Aleks Mehr. Kompanija je doživela brz rast i već je imala 650.000 članova koji plaćaju i ukupno 25 miliona članova do 2014.

Međutim, zbog brzog širenja, kompanija je imala finansijskih poteškoća i na kraju ju je kupio Spark Networks 2019. Ipak, ovo je rezultiralo još većim Zooskom sa značajnom međunarodnom bazom članova.

Kompanija je trenutno u vlasništvu Zoosk Inc., sa sedištem u San Francisku, Kalifornija. Kompanija je oživela zahvaljujući akviziciji Zooska od strane Spark Networks. Kompanija je odabrala ime Zoosk za nastalu kompaniju zbog njene popularnosti u svetu za upoznavanje na mreži.

Bolji sjatovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Zoosk Srbiji

Jedinstvene opcije

 • Ogroman broj članova koje možete izabrati kada tražite izlazak.
 • A Smart pick tehnološki algoritam vam omogućava da suzite pretragu za partnerom.
 • Funkcija vrteške omogućava korisnicima da kliknu ako im se neko sviđa. Takođe vas obaveštava da li su i oni kliknuli da vas žele. Zatim se pravi poklapanje.
 • Postoji funkcije Facebook verifikacije za kontrolu lažnih naloga. Možete koristiti svoj Facebook nalog da pokažete da ste legitimni.
 • Postoje pokloni u vidu emodžija i slika koje možete poslati nekome da naglasite svoje interesovanje za njih.
 • Coin boosts može vam pomoći da gurnete svoj profil na vrh radi vidljivosti. Možete platiti za kupovinu novčića.

Besplatan nalog i plaćene opcije

Osnovni nalog za Zoosk je besplatan. Međutim, to je besplatna probna verzija koja traje 30 dana. Za to vreme možete da podesite svoj profil, dodate fotografije, pregledate profile potencijalnih partnera u vašoj oblasti i pošaljete lajkove. Nakon toga plaćate svoje članstvo da biste nastavili da uživate u dostupnim funkcijama. Postoje mesečne pretplate, tromesečne pretplate i godišnje pretplate. Ovo su pristupačne cene u poređenju sa drugim sajtovima, što je još jedna prednost korišćenja Zoosk-a.

Za šta je sajt namenjen

Fantastična stvar u vezi sa Zooskom je to što otvoren za sve. Oni koji traže ozbiljnu vezu mogu je pronaći tamo. Tu mogu da se pronađu i drugi koji traže neobaveznu vezu. Međutim, sajt je najpogodniji za pronalaženje neobaveznih veza,  mada one mogu kasnije prerasti u trajnije. Ako striktno tražite ozbiljnu vezu, onda morate biti spremni da odbijete dosta udvarača.

Korišćene

Zoosk je jednostavan za rukovanje. Ima odličan dizajn koji čini navigaciju prilično jednostavnim procesom. Potencijalna podudaranja vam se predstavljaju jedno po jedno. Ovo se razlikuje od sajtova koji nude dugačku listu ili mrežu na čitavoj stranici. Aplikacija se može koristi i na desktopu i na telefonu, tako da joj možete pristupiti bilo gde. Pored toga, funkcija vrteške vam omogućava da brzo identifikujete svoje potencijalne parove.

Test ličnosti

Zoosk nema test ličnosti. Izbori na sajtu se donose na osnovu interesovanja osobe, a ne njene ličnosti. Kada navedete svoja interesovanja, a druga osoba uradi isto, poklapanja se prave na osnovu toga. Ovo se može pokazati veoma korisnim da dobijete osobu koja ima kompatibilne interese sa vašim. Međutim, čak i sa tehnologijom Smart pick, podudaranja nisu uvek savršena.

Cena i popusti

Zoosk nije sajt koji ima posebno velike popuste. Osim popusta od 10% kada se prvi put pridružite i zaradite nekoliko novčića tu i tamo, ne postoji ništa drugo za očekivati. Nasuprot tome, sajt je veoma pristupačan, što čini popuste nepotrebnim.

Zoosk Pregled

Najčešće žalbe o Zoosk

Uprkos njihovim najvećim naporima da uklone lažne naloge, bilo je pritužbi na susrete sa nekoliko lažnih profila. Bilo je i pritužbi na spore usluge brige o korisnicima, verovatno zbog velikog broja članova.