LOVOO

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Lovoo Logo
 • Funkcija prevlačenja
 • Besplatna prijava
 • Mnogo članova

Flertovanje, četovanje i upoznavanje ljudi

Sa toliko opcija koje možete izabrati, upoznavanje na mreži je mnogo teže nego što se čini. Ako ste redovan korisnik sajtova i aplikacija za upoznavanje na mreži, znali biste u čemu je problem. Jedan od sajtova za upoznavanje sa kojim sam se nedavno upoznao je Lovoo. Moji prijatelji su mi rekli da probam i želim da podelim svoje iskustvo sa vama.

Lovoo je nastao 2011. godine u Nemačkoj i predstavlja neverovatnu platformu za upoznavanje i sklapanje prijatelja. Iako ima veb sajt za desktop, mobilna verzija je mnogo popularnija. Lovoo filozofija se vrti oko iskorišćavanja šanse koja vam je data. Veruje da se ljubav može odigrati bilo gde. Ono što ga čini jedinstvenim je to što se fokusira na video razgovore. Korisnici mogu da hostuju video snimke i gledaju druge.

Većina korisnika Lovoo-a su ili Evropljani ili Amerikanci. Međutim, naširoko ga koriste i mladi i odrasli širom sveta. Pored toga što je sajt za upoznavanje, koristi se i za pronalaženje prijatelja u vašoj blizini. Otkrio sam da je to prilično jednostavno. Jednostavno zahteva od korisnika da pregledaju profile na početnoj stranici i razgovaraju sa onima koje smatraju zanimljivim.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
LOVOO Srbiji

Upotrebljivost

Jedna od oblasti u kojoj Lovoo zaista blista je upotrebljivost. Super je jasan i jednostavan za upotrebu. To znači da odmah vidite šta je šta. Korisnički interfejs je usavršen kako bi se obezbedilo brzo pretraživanje. Slike profila su jasne i idealne veličine. Tako sam mogao da dobijem ideju o tome kako svaki korisnik izgleda. Lovoo radi fantastičan posao u održavanju stvari jednostavnim. Nema ništa nepotrebno.

Kada se registrujete, jedva da je potrebno mnogo vremena da napravite svoj profil. Sve što treba da uradite je da unesete osnovne podatke kao što su datum rođenja i grad. Nakon što ste kreirali profil, možete popuniti više detalja i postaviti sliku. Pitanja koja se postavljaju imaju tendenciju da budu osnovna, kao što su da li imate decu, zanimanje i da li ste pušač. Takođe imate opciju da kreirate nalog koristeći Facebook. Da biste komunicirali sa drugim korisnicima, morate da otpremite svoju sliku.

LOVOO Live i Radar

Generalno, kvalitet profila je prilično dobar. Olakšava dobijanje ideje o ličnosti svakog korisnika. Takođe možete da vidite njihove slike i pročitate detalje o njima. Primetio sam da je većina korisnika dala samo osnovne podatke. Zbog toga nisam imao izbora osim da ih pitam koju vrstu informacija mogu da podelim. Aplikacija je ponudila dodatne dve funkcije koje uključuju Lovoo Live i Radar.

Uz Lovoo Live, možete da postavljate video zapise koje korisnici mogu da vide i vide i svoje video snimke. Što više pregleda vaši video snimci dobiju, više dijamanata ćete zaraditi koje možete zameniti za kredite. S druge strane, Radar pokazuje korisnike koji su u blizini. Kako sam  koristio aplikaciju, otkrio sam da je veoma interaktivna. Možete ili da tražite korisnike prema vašim željama ili da prevučete prstom.

Postanite član

Da biste koristili sve funkcije na Lovoo-u, moraćete da se prijavite za članstvo.

Što je vaša pretplata duža, manje ćete morati da platite. Kada se odlučite za članstvo, možete da pretražujete aplikaciju bez da naiđete na reklame, koristite neograničene ledolomce, proverite ko gleda vaš profil, pregledate anonimno i poništite prelaske.

LOVOO Pregled

Najčešće žalbe o LOVOO

Neke od uobičajenih pritužbi koje korisnici imaju na Lovoo su da nema mnogo funkcija i samo jedan ledolomac svaki dan što možda nije dovoljno. U celini, Lovoo je dobra aplikacija za upoznavanje koju možete iskoristit za upoznavanje i zabavljanje. Osim toga, verujem da su njegove karakteristike dovoljne za sjajno iskustvo onlajn upoznavanja. Aplikacija nudi kvalitet, a ne kvantitet, što mi se sviđa. Ako želite nešto drugačije, postoji mnogo drugih sajtova za upoznavanje koje takođe možete pogledati. Međutim, Lovoo ne razočarava.