OurTime

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
OurTime Logo
 • Upoznavanje preko 50 godina
 • Besplatna aplikacija za upoznavanje
 • Visoka stopa uspeha

Zabavljanje za osobe preko 50 godina

Online zabavljanje  je najteže za ljude koji imaju više od 50 godina. To može biti prilično zastrašujuće iskustvo, posebno za nekoga ko nikada ranije nije koristio sajt za upoznavanje na mreži. Budući da većina  aplikacija za upoznavanje i sajtova je usmereno ka mlađoj demografskoj kategoriji, možda ćete imati problema da pronađete ekskluzivnu aplikaciju. Međutim, uz OurTime, možete imati mnogo bolje iskustvo jer je sajt posvećen onima koji ima više od 50 godina.

OurTime je specijalizovani veb sajt za upoznavanje koja služi zrelim samcima koji traže šansu za ljubav. Pokrenuta još 2001. godine, platforma za upoznavanje se i danas koristi. Dizajniran je da pomogne  starijim osobama da se upoznaju i zabavljaju. Ako se nadate da ćete se vratiti u igru, to je odlično mesto za početak pretrage. Nikad se ne zna, možda samo sretnete  onog pravog.

Korisnici mogu da odluče koju vrstu veze žele. Iako može postojati još nekoliko veb sajtova za upoznavanje starijih osoba, OurTime je originalni veb sajt koji je seniorima obezbedio platformu za povezivanje. Sa dugogodišnjom reputacijom, veb sajt je lider među sjatovima koji omogućavaju pronalazak ozbiljne, dugoročne veze. Pruža jednostavne funkcije koje stariji mogu da koriste. Nedavno sam se prijavio da probam i evo šta sam primetio.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
OurTime Srbiji

Pronalaženje ljubavi

OurTime je aplikacija prilagođena korisniku koja olakšava ljudima koji imaju više od 50 godina da izađu i pronađu ljubav. Pruža mnogo korisnih funkcija za olakšavanje odnosa i prijateljstva. Možete da koristite alatke za pretragu da pronađete druge starije samce ili pogledate listu uparivanja. Korisnici mogu slati lajkove i flertovati. Najbolja stvar u vezi sa sajtom je što je otvorena i za strejt i za LGBTQ seniore. You can even use tokens for sending virtual gifts to someone you fancy.

I njegova veb stranica i mobilna aplikacija su laki za korišćenje. Zahteva da navedete svoje ciljeve, način života i hobije tokom procesa registracije koji traje samo nekoliko minuta. Ako želite da isprobate stvari van mreže, OurTime takođe sponzoriše događaje uživo kako bi podstakao starije samce da se sastanu i zabavljaju. Svako ko nije navikao na zabavljanje na mreži može da prođe kroz vodič da se navikne na njega. Da bi stvari bile jednostavne, OurTime ne zahteva od vas da odgovarate na mnoga pitanja. Pitanja su otvorena, što znači da ne bi trebalo da imate problema da odgovorite. Što se tiče odeljka „Ukratko“, možete uključiti relevantne informacije.

Opcija prevlačenja

Nakon što kreirate svoj nalog, možete da pronađete potencijalne partnere koristeći svoje kriterijume ili algoritam. Ako se odlučite za ovo drugo, biće vam predstavljen jedan po jedan profil tako da možete odlučiti da li vam se sviđa ili ne. Pokazaće vam osnovne informacije o korisniku zajedno sa njegovim ili njenim slikama. U suprotnom, uvek možete da koristite filtere po svom izboru da biste pronašli podudaranja.

Neki od filtera koje možete da koristite uključuju godine, lične navike, pol, religiju, porodični život i lokaciju. Ako se odlučite za premium plan, moći ćete da koristite još više filtera. Što više koristite aplikaciju, algoritam postaje pametniji, što znači da ćete imati samo lakše vreme dok nastavite da koristite OurTime.

Cena

OurTime pruža besplatnu opciju. Međutim, dobra je ideja da platite premium pretplatu. Razlog zašto je premium plan vredan nabavke je taj što dolazi sa puno funkcija. Samo ako ste premium korisnik možete slati poruke i lajkove. Osim toga, takođe vam omogućava da pošaljete virtuelne poklone i povećate svoju vidljivost. Postoje čak i opcije za video ćaskanje.

OurTime Pregled

Najčešće žalbe na OurTime

Kada je reč o uobičajenim pritužbama, neki članovi smatraju da je OurTime skupa opcija i frustrirajuće što im je potrebno da dobiju premium plan za slanje poruka. Platforma ne nudi opciju pronalaska šećernih romansi. Sve u svemu, OurTime je onoliko dobro koliko može. To je možda najbolja opcija za starije osobe koje traže ljubav.