Badoo

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Badoo Logo
 • Odlična aplikacija za upoznavanje
 • Inkluzivno upoznavanje
 • Besplatna registracija

Šta je Badoo?

Osnovan u 2006. od strane istih vlansika kao i Bumble, Badoo izuzetno popularan sajt za upoznavanje koji se fokusira na to da se brzo i lako pridružite zajednici samaca i upoznate nove ljude. Sajt ima 60 miliona aktivnih korisnika mesečno sa prosečno 300.000 novih registracija svakog dana. Badoo ima preko 410 miliona korisnika iz 190 zemalja i dostupan je na 47 jezika od 2019. To ga čini zaista globalnom aplikacijom za upoznavanje. Badoo olakšava upoznavanje novih ljudi, od stranice za registraciju do pravljenja profila.

Badoo veb-sajt i aplikacije za upoznavanje imaju uporedive funkcije i pristupa im se sa istim akreditacijama za prijavljivanje na Badoo. Osim toga, potrebno je samo 10 minuta da se registrujete za Badoo i počnete da tražite članove u vašoj oblasti.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Badoo Srbiji

Susreti sa Badoo-om

Badoo Encounters je igra koja vam omogućava da tražite podudaranja. Ova funkcija prikazuje pronađene partnere jedan po jedan, pri čemu svaki unos prikazuje fotografiju korisnika, kao i lične podatke uključujući:

 • Ime
 • Godine
 • Darum rođenja
 • Email 
 • Slična interesovanja

Ljudi u blizini

People Nearby, Badoo-ov primarni alat za pretragu vam omogućava da pronađete druge članove. Možete da suzite pretragu da biste videli samo nove naloge ili naloge koji su trenutno onlajn.

Možete pronaći različite fotografije profila u donjem desnom uglu stranice vašeg profila. Ovo su slike koje su poslali istaknuti korisnici. Kupovinom kredita možete da prikažete svoju fotografiju.

Opcija slanja poruka

Budući da je Badoo besplatan sajt za upoznavanje , možete slati poruke ljudima bez pretplate na premium funkcije. Da biste započeli diskusiju, samo postavite selfi. Možete da započnete razgovor sa drugim korisnicima, pa čak i da ih pozovete na sastanke kada dobijete fotografiju.

Badoo Live

U prošlosti, Badoo Live omogućio je članovima da budu domaćini video strima uživo u kojima su svi članovi Badoo-a mogli da učestvuju. Međutim, sajt je najavio uklanjanje funkcije jer je želeo da se njegovi klijenti fokusiraju na veze, a ne na striming emitovanja.

Sajt za upoznavanje ili socijalna mreža?

Badoo je najveći servis za upoznavanje koji takođe funkcioniše kao socijalna mreža. Njegov dizajn je sličan dizajnu drugih društvenih mreža. Instrument tabla, s druge strane, izgleda kao natrpana zbrka sa rudimentarnim dizajnom.

Badoo je neverovatno lak  i jednostavan za korišćenje. Možete se prijaviti na svoj nalog jednim klikom. Meni na bočnoj traci omogućava učesnicima da koriste miš za pristup većini njegovih funkcija. Badoo ima jednostavan dizajn i vizuelno atraktivnu šemu boja. Jednostavnost platforme olakšava korisnicima navigaciju. Štaviše, ne postoji dosadno oglašavanje koje iritira članove i umanjuje opšte korisničko iskustvo.

MBTI kviz

Nakon što pokrenete aplikaciju i napravite novi nalog možete uraditi njihov kviz i jednostavan test ličnosti da biste dobili svoj MBTI tip. Možete čitati o svom tipu ličnosti u slobodno vreme. Badoo onda predlaže odgovarajuće partnere za vas na osnovu vašeg tipa ličnosti. Samo treba da budeš svoj. Već ste upravo ono što jedno drugo tražite.

Cena

Badoo je u početku dostupan besplatno. Badoo krediti se moraju kupiti u paketima ako želite da koristite premium funkcije.

Većina dodatnih funkcija košta 100 kredita po upotrebi. Funkcija „3x popularnije“ košta 250 kredita i aktivira funkcije „Postani istaknuto“, „Ustani“ i „Dodatno“ odjednom. Dakle, koristeći ovu opciju, možete uštedeti 50 kredita!

Možete odabrati koliko dugo želite da imate pristup „Super moćima“ koje dolaze uz Badoo Premium. Ovo će odrediti iznos koji treba platiti za uslugu i koliko često će vam se ona naplaćivati.

Vaša Premium Badoo pretplata će se automatski obnoviti na kraju svakog obračunskog perioda, pa je otkažite ako je više ne želite. Da biste to uradili, kliknite na ikonu Podešavanja (zupčanik), a zatim se pomerite nadole do odeljka „Podešavanja plaćanja“ i kliknite na Otkaži pretplatu.

Badoo Pregled

Česte žalbe

Korisnici koji se žale na Badoo najčešće ističu probleme sa kreditnim karticama, lažne profile i probleme sa brojem telefona.