Facebook Dating

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Facebook Dating Logo
 • Registrujte se sa Fejsbukom
 • Besplatno članstvo
 • Lake utakmice

Facebook Dating je najavljen 2018. godine, a zatim je pokrenut 2019. Ušao je u na scenu platformi za sastanke kako bi onima koji traže ljubav pružili platformu. Pošto je već stekao ogromnu popularnost na mreži, imalo je smisla samo da Facebook uđe na scenu servisa za upoznavanje. Svako ko traži alternativu uobičajenim opcijama prevlačenja naći će je ovde. Sedište Facebook Datinga je u Menlo Parku u Kaliforniji.

Kada je reč o sastancima, Facebook Dating ima mnogo toga da ponudi. Iako koncept koji stoji iza aplikacije nije ništa novo, postao je popularan. Aplikacija radi na pametnim telefonima, tabletima i desktop računarima. Koriste ga milioni ljudi širom sveta. Ima za cilj da postane glavna među onima koji su zainteresovani za izlaske i upoznavanje ljudi. Stoga, morate pokušati da pronađete nekoga zanimljivog u vašoj blizini.

Facebook Dating ponuda se može pohvaliti dizajnom prilagođenim korisniku koji je veran plavo-beloj slici koju je uspostavila kompanija. Ima dobru ocenu od strane većine korisnika koji smatraju da je to samo aplikacija za pronalaženje nekoga sa kim izlazi iz njihovog društvenog kruga i šire. Iako Facebook Dating tvrdi da ima originalnu ideju, prilično je sličan drugim aplikacijama za prevlačenje nadesno i nalevo na tržištu.

Najbolja stvar u vezi sa Facebook Dating-om je to što ima jednostavan proces povezivanja. Može biti sjajno znati kada vas neko prevuče udesno. Aplikacija ima za cilj da se takmiči sa drugim masivnim igračima kao što su Tinder i Bumble. Iako je pred njim dug put, već ima platformu koju može da iskoristi. Sa prevlačenjem, ne morate mnogo da uradite. Kada neko takođe pokaže interesovanje za vas, sve što treba da uradite je da razgovarate sa njim da biste saznali da li ste vas dvoje prikladni jedno drugom.

Ako ste već korisnik Fejsbuka, možete odmah da počnete da koristite aplikaciju. Osim toga, ne morate da brinete o dobijanju plaćenog članstva za dodatne funkcije jer je aplikacija dostupna besplatno. Takođe nudi odličnu korisničku uslugu. Facebook Dating je pouzdanija opcija. To znači da ne morate da se nosite sa lažnim profilima ili da se plašite da ćete biti žrtva bota. Takođe možete blokirati profile koji ne želite da vam se sviđaju.

Bolji sajtovi za upoznavanje.

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
FacebookDating Srbiji

Test ličnosti

Iako Facebook Dating već zna mnogo o vama, kao što je pol koji smatrate zanimljivim, zahteva od vas da pružite detaljne informacije kada postavljate svoj profil, kao što su uzrast, deca, udaljenost, vera, govorni jezik, visina i nivo obrazovanja .

Za bolji uvid u ličnost korisnika, možete pročitati njihova pitanja o ličnosti kao što su omiljene pesme i najbolje što se može skuvati. Možete dobiti detaljniji portret korisnika dodirom na njihove profile. Nivo ponuđenih detalja liči na Match.com. Korisnici mogu da se pomeraju nadole da bi videli više fotografija, pročitali rezime profila i pristupili Instagram fidu. Sve što treba da uradite je da dodirnete srce ili X kao bilo koja druga aplikacija za prevlačenje.

FacebookDating Pregled

Cena

Kao što ste možda već shvatili, Facebook Dating je 100% besplatan sajt za upoznavanje. Glavna prednost Facebook Dating-a je to što ne morate da plaćate da biste koristili njegove funkcije za podudaranje i razmenu poruka. Ne postoje pretplate za članstvo ili bilo kakve skrivene naknade koje trebate znati o tome. Od samog početka, usluga je potpuno besplatna. To znači da ne morate da trošite novac da biste koristili Facebook Dating.

Najčešće žalbe o Facebook Dating

Facebook Dating je moćna aplikacija koja besplatno nudi sve što vam je potrebno na sajtu za upoznavanje. Iako je potpuno besplatna, u aplikaciji nema toliko ljudi, za razliku od Tindera i Bumblea koji imaju više korisnika.

Ako postoji jedna stvar oko koje će se korisnici Facebook Dating-a složiti, to je činjenica da je jednostavan za korišćenje i da pojednostavljuje ceo proces upoznavanja. Pošto je aplikacija relativno nova, ponekad ima kvarove. Međutim, često se ažurira.

Uprkos tome, Facebook Dating osvaja scenu onlajn upoznavanja. Pruža sve što biste mogli poželeti da upoznate nekoga. Zadovoljava svaki tip korisnika, direktan ili ne. Sa dizajnom prilagođenim korisniku i zabavnim funkcijama – da, morate pokušati. Facebook Dating cilja sve vrste korisnika. Dakle, možete se osloniti na aplikaciju da biste upoznali nekoga u blizini.

Aplikacija nema nikakve negativne kritike. To je veoma raznovrsna aplikacija i odgovara svima, bez obzira na njihove preferencije. Ako želite da isprobate bezbedne sastanke, Facebook Dating je za vas.