Be2

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Be2 Logo
  • Ozbiljne veze
  • Kontaktirajte garanciju
  • Dobar test ličnosti

Diskretno zabavljanje za sve sa Be2

Sajt za upoznavanje Be2 nudi Vam kao članu diskretno, udobno i ozbiljno upoznavanje. Ako ste romantičar koji traži ozbiljnu vezu, Be2 može biti dobar izbor za vas. Sajt za upoznavanje pokrenuli su 2004. godine preduzetnici Robert Vuttke i Andreas Eten. Danas više od 33 miliona članova iz preko 30 zemalja širom sveta koristi uslugu. Kompanija trenutno ima 225 zaposlenih iz 41 zemlje i svakodnevno raste.

Jedna od prednosti Be2 servisa je što se možete lako registrovati potpuno besplatno. Kada kreirate nalog, potrebno je da popunite test ličnosti kako biste dobili najbolje moguće uslove za vaše upoznavanje. Veb sajt vam nudi besplatan nalog gde dobijate pristup brojnim različitim funkcijama. Dobijate, između ostalog, procenu vašeg testa ličnosti, opis vašeg savršenog podudaranja i pristup anonimnom slanju poruka drugim članovima. Takođe možete koristiti premium funkciju gde vam je zagarantovan kontakt sa najmanje 10 vaših predloga partnera.

Još jedna prednost sajta je njegova stabilna ravnoteža polova. Ima otprilike isto toliko članova koji su muškarci koliko i žena.

Koliko se Be2 koristi?

Sajtovi za upoznavanje, danas moderna forma nekada veoma popularnih ličnih poruka koje ste mogli da čitate, između ostalog, u novinama ili na Teletekstu. Zabavljanje online često se povezuje sa mlađim generacijama. Ali sve je uobičajenije da čak i starije generacije pokušavaju da se zabavljaju na mreži u nadi da će pronaći ljubav ili samo neobavezne veze .

Kreiranje naloga na veb sajtu je veoma jednostavno. Kada odlučite da kreirate nalog, dobijate pomoć kroz ćaskanje do kraja, što proces čini brzim i lakim. I stoga korisno za sve uzraste, i sve nivoe tehničke obrazovanosti. Sajt takođe ima i aplikaciju koji je kompatibilna i sa Android-om i sa Apple-om. Aplikacija je takođe veoma jednostavna za korišćenje i ima dobar i moderan dizajn koji je čini lakom za navigaciju.

Be2 Srbiji

Dobar test ličnosti

Veb sajt nudi test ličnosti kako bi vam pružio apsolutno najbolje uslove da uspete u procesu upoznavanja. U svom testu ličnosti dobijate odgovore na pitanja o sebi, ali i na pitanja o svom budućem partneru. Možete da odgovorite na pitanja o svojim snovima i ciljevima, kao i o vašim preferencijama za partnera, kako ličnosti tako i izgleda.

Radeći test ličnosti, veb sajt može dati predloge za uparivanje na bolji način. Uz test, veb sajt može dobiti više informacija o tome kakvi ste vi kao osoba, vašim interesovanjima, očekivanjima i snovima. Ali pošto na testu odgovarate i na pitanja o svom budućem partneru, te informacije se takođe koriste da biste dobili dobar spoj. Test ličnosti koji se od vas traži je naučno zasnovan kako bi se korisnicima pružio najbolji mogući izbor.

Popusti i cena na Be2

Veb sajt vam nudi besplatan profil sa nizom besplatnih funkcija. Ali vi kao član takođe možete izabrati da postanete premium član, gde postoji dodatni trošak za vas. Biti premium član ima svoje prednosti, uključujući garanciju da ćete stupiti u kontakt sa najmanje 10 drugih članova. Veb lokacija ima različite predloge cena u zavisnosti od toga koliko dugo želite da budete premium član. To olakšava vama koji želite da budete premium član da pronađete opciju koja odgovara vama, vašoj situaciji i vašem rasponu cena.

Be2 Pregled

Najčešće žalbe

Uobičajena pritužba na veb stranicu bila je da su članovi smatrali da je teško prekinuti svoje članstvo. Ovo je očigledno nešto što je kompanija čula i uložila mnogo vremena u poboljšanje. Naravno, kompanija ne želi da se članovi osećaju prevarenim ili da mogu da prekinu svoje članstvo kad god žele. Stoga je kompanija veoma brzo odgovorila na sve recenzije sa rešenjem problema.

Još jedna pritužba koja se pojavila je da su članovi smatrali da na veb stranici postoje profili koji su lažni. Sajt je naporno radio da se otarasi te glasine i pokušao da stavi do znanja što je moguće više da Be2 ne pravi lažne profile. Da bi pokušao da odbaci tu glasinu, Be2 je čak osetio potrebu da to odštampa na svojoj veb stranici poruku da ne prave lažne profile da bi dobili veći broj članova. Be2 ne vidi nikakav profit u kreiranju lažnih profila jer to ne dovodi do uspešnog podudaranja, što zauzvrat ne stvara zadovoljne kupce. Cilj veb stranice je stvaranje dugotrajnih, srećnih odnosa među članovima.