Christian Mingle

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Christian Mingle Logo
 • Najveća hrišćanska zajednica
 • Odlična aplikacija za upoznavanje
 • Visoka stopa uspeha

Pronalaženje dobre hrišćanske veb stranice za upoznavanje nije lako. Iako postoji nekoliko hrišćanskih sajtova za upoznavanje, odlučio sam da isprobam Christian Mingle jer je izuzetno popularan. Veb stranica je dizajnirana za samce vođene verom koji su u potrazi za trajnom vezom i mogućnošću braka. Pokrenut je 2001. godine i od tada je veliki hit.

Pošto nije lako pronaći nekoga ko sledi Jevanđelje, Christian Mingle tvrdi da pruža savršenu platformu. Ako cenite ono što propovedate, možda ćete naći nekoga ko ima iste stavove kao i vi na sajtu. Može se pohvaliti ukupnom ocenom od 4,3 zvezdice što je prilično impresivno. Za iskustvo sa sastancima zasnovano na veri, Christian Mingle će vas pokriti.

Na sajtu ima dosta dobrih hrišćana i hrišćanki. Sa najvećim procentom hrišćanskih korisnika u bilo kojoj aplikaciji za upoznavanje, ne bi trebalo da imate problema da pronađete srpdnu dušu. Christian Mingle ima za cilj da ojača brakove i uspeo je sa skoro 30% ukupnih hrišćanskih brakova sklopljenih šreko mreže, kako je zaključila studija sprovedena 2015.

Prošao sam kroz stranicu Priče o uspehu i to mi je dalo nadu da ću uspeti. Nebrojeni parovi su imali sreće i podelili inspirativna svedočenja. Neki korisnici čak tvrde da je platforma blagoslovena od Boga. Da bih vam pomogao da razumete sajt, podeliću iskustvo koje sam imao sa njim.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
ChristianMingle Srbiji

Upotrebljivost

Christian Mingle obezbeđuje par opcija koje čine  upoznavanje online mnogo jednostavnijim.

Ima interfejs prilagođen korisniku koji ne zahteva mnogo razmišljanja. Za razliku od većine platformi za prevlačenje nadesno i nalevo koje vas ostavljaju izgubljene, otkrio sam da je veb sajt potpuno drugačiji. Olakšalo mi je da privučem pažnju suhrišćana, a da se ne osećam kao da sam u nekoj vrsti veoma konkurentnog okruženja.

Kao neko zainteresovan za spasenje, koristio sam vrhunske funkcije ćaskanja da se fokusiram na prave izglede za sastanak i filtriram one profile koji nisu kompatiblni. Moj cilj je bio da upoznam nekoga i zauvek se smirim, a ne da učestvujem u modernoj sceni zabavljanja zbog čega se osećam praznim. U poređenju sa drugim sajtovima za upoznavanje, imaju priličan udeo oba pola. Ima mnogo dobrih hrišćanskih muškaraca koji su tražili trajnu ljubav. Zahvaljujući naprednim funkcijama pretrage, sistemu međusobnog podudaranja i bezbednosnim merama, nisam imao o čemu da brinem.

Kreiranje profila

Kada se pridružite Christian Mingle-u, podstičemo vas da pružite što više informacija kako biste lakše pronašli nekoga. Takođe morate da opišete koliko ste religiozni i koje stavove imate. Morao sam da unesem svoju etničku pripadnost, visinu, hrišćanski status i godine. Smatrao sam da su robustan profil i lični algoritam podudaranja osvežavajući jer su mi mnogo olakšali stvari. Takođe sam pretraživao na osnovu procenta podudaranja, udaljenosti i rase.

ChristianMingle Pregled

ChristianMingle cena i besplatni probni period

Christian Mingle nudi besplatnu probnu verziju. To znači da se lako možete pridružiti veb sajtu i komunicirati sa drugim hrišćanima kako biste pronašli nekoga ko vam se sviđa. Tokom besplatnog probnog perioda, mogao sam da pretražujem bez ikakvih ograničenja. Međutim, odlučio sam da isprobam jednomesečni Premium plan. Pružao je vrhunske funkcije kao što su anonimno pregledanje, otkrivanje ko me voli ili je pogledao moj profil i slanje i primanje poruka.

Christian Mingle je veb sajt koji radi tačno ono što kaže. Nisam imao problema sa veb stranicom i imao sam priliku da komuniciram sa hrišćanskim ljudima koji su tražili istu stvar kao i ja. Jedina negativna kritika koju je veb sajt dobio je da promoviše hrišćanske vrednosti. Međutim, kao neko ko zna koliko se svet promenio, razumem da ljudi drugačije gledaju na svet.

Najviše mi se dopalo to što nisam doživeo ništa površno. Ali, ako tražite veze ili nešto opušteno, ne bih vam savetovao da koristite Christian Mingle. Umesto toga, trebalo bi da se držite Tinder-a i Bumble-a jer su to neke od platformi za onlajn sastanke koje služe za povremene sastanke.