Hinge

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
Hinge Logo
 • Odlična aplikacija za upoznavanje
 • Besplatna prijava
 • Jeftina premium usluga

Sve što treba da znate o Hinge-u

Hinge je aplikacija za upoznavanje koja je pokrenuta u februaru 2013. Od svog početka, aplikacija za upoznavanje nudi kvalitetne usluge i smatra se jednom od  najboljih aplikacija za upoznavanje koja je dostupna danas

Hinge je u vlasništvu Match Group – jedne od kompanija koja pruža  najbolje usluge online upoznavanja. Štaviše, kompanija takođe upravlja nekim vrhunskim aplikacijama za sastanke kao što je Tinder. Match Group je 2019. godine u potpunosti kupio Hinge za nepoznat iznos.

Hinge nudi brojne funkcije koje će vam se svideti. Jedna od jedinstvenih karakteristika Hinge-a je činjenica da možete slati poruke drugim korisnicima bez potrebe za podudaranjem. Pored toga, možete filtrirati svoje uparivanje na osnovu porodičnih planova, obrazovanja ili čak poroka.

Hinge ima besplatan probni period, ali sa ograničenim funkcijama. Koristeći besplatne probne verzije, možete da podesite svoj zvanični Hinge nalog, prilagodite istaknuti fid, pošaljete poruku o svom uparenom partneru, vidite kome se sviđate, dobijete osam dnevnih lajkova i jednu ružu nedeljno

Hinge je najbolje za ljude koji traže dugoročne veze. To znači da nije za ljude koji traže veze ili vezu za jednu noć.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Hinge Srbiji

Upotrebjivost

Kada preuzmete aplikaciju Hinge, možete kreirati nalog koristeći svoj broj telefona. Takođe možete koristiti svoj Facebook nalog za prijavljivanje. Upoređujući upotrebljivost ove aplikacije sa drugim aplikacijama za upoznavanje, shvatićete da je korisnički interfejs u ​​ovoj aplikaciji jednostavan za korišćenje. Dok skrolujete nadole po slici potencijalnog podudaranja, imate opciju da lajkujete ili odbacite.

Profili imaju izgled koji je privlačan za pregledavanje. Besplatan korisnik može da lajkuje do 10 profila dnevno. Ako to nije dovoljno, postoji funkcija Hinge video prompt-a koja vam može pomoći u video ćaskanju. Takođe možete odabrati temu razgovora, što će učiniti da se razgovor nastavi čak i kada ste zaglavljeni u tome šta da kažete.

Upitnik

Odgovaranje na upitnik tokom registracije dolazi sa toliko opcija. Možete da odgovorite da li vas zanimaju žene, muškarci ili čak svi. Pored toga, možete da unesete željenu starost, etničku pripadnost, udaljenost ili čak religiju. Imate mogućnost da lajkujete određene stavke na profilu.

Pružanje tačnih odgovora na pitanja ličnosti pomaže algoritmu da vam pomogne da locirate korisnike sa sličnim interesovanjima kao i vaša. Pored toga, Hinge nudi platformu za ljude da upoznaju ličnost pojedinaca na mreži pre fizičkog sastanka.

Njačešće žalbe

Postoje neke žalbe na Hinge kao i na bilo koji drugi sajt za upoznavanje. Na primer, korisnici koje ste prethodno preskočili mogu ponovo da se pojave u vašim fidovima. Pošto je ovo namenjeno ponovnom razmatranju, može biti neprijatno. Osim toga, besplatna opcija filtera je ograničena samo na pol, starost, lokaciju, etničku pripadnost i religiju. Možete im pristupiti samo kada popunite svoj profil, što ga čini još dosadnijim. Ovo je na neki način ograničavajuće i mnogima bi to moglo biti prilično frustrirajuće.

Štaviše, besplatni korisnici mogu dobiti samo 10 utakmica dnevno, što je prilično malo. Konačno, možete da stupite u interakciju sa svojim predloženim podudaranjima samo u roku od 24 sata, a nakon 24 sata oni nestaju. Jedini način da ovo izbegnete i nastavite da komunicirate sa svojim parom je kada imate puno članstvo.

Hinge Pregled

Zaključak

IAko tražite dobru aplikaciju za upoznavanje, treba da razmislite o isprobavanju Hinge-a. Ova platforma je prilagođena korisniku i nudi širok spektar opcija kako bi vaše iskustvo sa upoznavanjem na mreži bilo puno zabave. Štaviše, mnogi ljudi koji su koristili ovu aplikaciju za upoznavanje dobili su savršeno uparivanje. Ipak, ova platforma može biti rešenje koje ste tražili!