10 Razloga zašto mlađe žene izlaze sa starijim muškarcima

Napisala EMMA STOCKTON

Čini se da postoji značajan broj žena koje žele da provedu ostatak života sa starijim muškarcima. Iako može izgledati romantično, neki ljudi i dalje gledaju sa visine na parove sa značajnim razlikama u godinama. To se dešava zato što nisu svesni fascinantnih razloga zašto žene privlače srebrne lisice. Evo deset razloga zašto mlađe žene izlaze sa starijim muškarcima.

1. Iskusniji su i kulturniji

Muškarci su kao dobro vino: sa godinama se poboljšavaju. Njihov život, posao i prethodni odnosi dali su im mnoge životne lekcije koje su im pomogle da poboljšaju svoje odnose. Oni su daleko zreliji i shvataju da stvari ne idu uvek po planu. Stoga su samouvereni i kao rezultat toga se efikasno nose sa sobom, posebno u javnosti. Štaviše, bili su na raznim lokacijama u prošlosti i dobro su upoznati sa stranim kulturama.

Iskusniji su i kulturniji

2. Stariji muškarci su finansijski stabilniji

Većina mladih žena traži momke koji mogu da ih finansijski podrže. Samodovoljna dama neće jednostavno prihvatiti nezaposlenog muškarca. Neke žene u ugroženim područjima traže momke koji mogu da ih podrže jer veruju da su idealan saputnik. Neće se zadovoljiti nezaposlenim muškarcem, jer su im životi već dovoljno izazovni.

Stariji muškarci su finansijski stabilniji

3. Bolje tretiraju žene

Stariji momci su imali dovoljno i kratkoročnih i dugoročnih veza, što im daje prednost kada je u pitanju upravljanje odnosima. Njihova prethodna iskustva naučila su ih šta žene uopšte žele i šta ih čini srećnim. Takođe su svesniji zahteva svog partnera. Stariji muškarci su takođe romantičniji od mlađih muškaraca.

4. Stariji muškarci češće traže ozbiljnu vezu

Mlade žene koje su umorne od mladalačkih i kratkih veza mogu naći srećniju i sigurniju vezu sa starijim muškarcem. Mlađi momci su još uvek u fazi svog života kada vole da eksperimentišu. Dakle, ako je dama spremna da se uda ili ako je spremna na ozbiljnu obavezu, mlađi muškarac u kasnim dvadesetim jednostavno nije pravi par za nju.

5. Jednake odgovornosti

Generalno, stariji muškarci se bolje nose sa deljenjem zadataka od svojih mlađih kolega. Jedan uobičajen primer je da su stariji muškarci često bolji kuvari od mlađih muškaraca. Dakle, ako pogledate psihologiju starijeg momka koji izlazi sa mlađom damom, ovo odlično funkcioniše za obe strane jer zaista mogu imati partnerstvo jednakih.

6. Bolji su u donošenju odluka

Stariji momci donose zdravije i razumnije odluke. Kao rezultat toga, ima manje problema između starijih muškaraca i mlađih žena. Čak i oni koji se dogode tretiraju se i rešavaju zdravije nego što bi bili u vezi u kojoj su obe strane vršnjake. Ovo obično implicira da neće učiniti nešto nezrelo kao što je da se previše opijaju samo da bi ih narušili.

7. Nisu opterećeni biološkim satom

Muškarci su prirodno plodni duže od žena. Stoga, kada se stariji momak i mlađa žena zabavljaju, ne moraju da budu zabrinuti zbog žurbe u stvari zbog otkucavanja biološkog sata. Pored toga, stariji momci su sigurniji i vole da prilaze stvarima sporijim tempom. Ne žure da počnu sa pelenama.

8.Harizmatični su

Žene privlače starije muškarce zbog njihove izrazite privlačnosti. Prvo i najvažnije, to je u njihovom fizičkom izgledu. Imaju svoj stil izražavanja, a dame se dive tome kako se ponašaju. Pošto uglavnom ne prate modne trendove tako pažljivo kao mladići, ističu se po svom izrazitom osećaju za stil.

9. Ne traže dramu

Da se ​​razumemo, mlade žene su veoma emotivna bića. Oni su skloni da preteruju i deluju bez razmišljanja. Zato im je potrebno da imaju muškarce koji mogu da ih nateraju da zastanu i udahnu. I izgleda da je veća verovatnoća da će stariji muškarci posedovati ovu sposobnost. Ako postoji problem, oni sednu i pronađu rešenje.

10. Obezbeđuju osećaj sigurnosti

Šta bi moglo pomoći ženama da se osećaju bezbedno i opušteno u svakodnevnom životu? Sve što smo do sada spomenuli je vezano za ovo. Mladim ženama je potreban saputnik od poverenja sa kojim mogu da provedu svoj život, finansijsku sigurnost i druge. Čini se da stariji muškarci bolje pružaju sve ove stvari i čine da se mlade žene osećaju