Kippo

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
KIPPO Logo
 • Tinder za igrače
 • Besplatno skidanje
 • Virtuelni datumi

Tinder za gejmere

Upoznavanje kada ste gejmer nije lako. Može biti teško pronaći nekoga ko ima istu strast za igranjem kao i vi. Kao neko ko voli igre i provodi puno svog vremena igrajući igrice, bilo mi je veoma važno da pronađem aplikaciju za upoznavanje koja bi mi mogla pomoći da pronađem nekoga ko voli igre. Zbog toga sam odlučio da isprobam Kippo.

Kreiran u 2018., Kippo je aplikacija za upoznavanje koji isključivo okrenuta gejmerima. Ne postoji mnogo platformi za onlajn upoznavanje koje ciljaju na gejmere. Zbog toga je Kippo uspeo da stvori sopstveno ime na tržištu. Iako postoje različiti tipovi gejmera, činjenica je da smo većina nas introverti. Stoga je aplikacija za sastanke kao što je Kippo pomogla da obnovim veru u pronalaženje kolege igrača koga bih voleo.

Ako ste stidljiv igrač koji se mučio sa neobaveznim sajtovima za upoznavanje, videćete da je Kippo savršena aplikacija. Pruža bezbedan prostor gde možete upoznati ljude koji žive gejmerskim načinom života. Privukle su me njegove korisne funkcije, moderan interfejs i besplatna verzija koja je bila podjednako upotrebljiva. Evo nekih stvari koje sam primetio dok sam koristio Kippo.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Kippo Srbiji

Korisnički orijentisane opcije

Kippo nudi mnoge neverovatne karakteristike. Prvo izuzetno je korisnički orijentisan. Da bih napravio nalog u aplikaciji, naveo sam sve svoje podatke, uključujući moje godine, etničku pripadnost, interesovanja, rođendan, obrazovanje i e-poštu. Da bih povećao svoje šanse da pronađem nekoga, morao sam da postavim i sliku. Pored ovoga, napravio sam i autentičan opis „Gamer koji traži nekoga sa kim bi igrao Call of Duti“ i imao sam sreće jer sam našao nekoliko ljudi slilnog interesovanja u blizini.

Što se tiče interfejsa, bio je jednostavan za razumevanje i lepog izgleda. Mnoge neverovatne funkcije se nude i besplatnim i plaćenim korisnicima. Kao besplatan korisnik, možete slati poruke i lajkovati korisničke profile. Ono što mi se najviše dopalo kod Kippa je to što vam omogućava dodavanje kartica za igru. Neke od karakteristika koje vredi pomenuti uključuju sledećeČ

 • Neograničen Matching: Premium korisnici Kippo-a dobijaju pristup neograničenom broju podudaranja profila. Besplatni korisnici mogu prevući samo 30 profila dnevno, što je i dalje dobro. Ali, možda biste želeli da uzmete premium članstvo jer bez ograničenja prevlačenja olakšavate pronalaženje nekoga.
 • Profile Cards: Značajna karakteristika Kippa su kartice profila. Korisnici mogu da naprave špil karata koji predstavljaju njihova interesovanja.
 • Kippo Comics: Iako to tehnički nije karakteristika, Kippo Comics profil na Instagramu sadrži slatke stripove koji predstavljaju ono što korisnici traže. Možete snimiti ekran i podeliti stripove da biste razbili led u aplikaciji.

Preferencije u igrama

Pronaći nekoga na osnovu njegove ličnosti je veoma važno. To je oblast u kojoj je Kipo uradio sjajan posao. Korisnici mogu da dele onoliko informacija koliko žele da pronađu kompatibilno podudaranje. Aplikacija čak odgovara vašim rezultatima pretrage u skladu sa vašim preferencijama za igre. Ovo vam omogućava da pronađete igrača koji uživa u istim igrama kao i vi. Osim toga, profili su veoma prilagodljivi. Možete dodati zanimljive grafike da biste podelili svoja interesovanja. Ovo vam takođe pomaže da lakše privučete druge igrače koji traže ljubav. Iako Kippo možete koristiti besplatno, možda biste želeli da razmislite o korišćenju njegovih premium planova za poboljšanje vašeg iskustva sa online upznavanjem.

Kippo Pregled

Žalbe

Kippo je definisao svoju ciljnu publiku. Namenjen je samo igračima koji traže ozbiljnu vezu ili prijateljstvo. Dakle, nije prava opcija za ljude koji traže slučajne susrete ili erotske avanture. Ako ne uživate u igranju igrica, osećali biste se nepovezano. Oblast u kojoj Kippo može da se poboljša je obezbeđivanje funkcija video ćaskanja kako bi igrači mogli da steknu ideju o drugim igračima i da utvrde da li odgovaraju jedni drugima. Sve u svemu, Kippo radi dobar posao i vredi ga koristiti.