BBWCupid

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
BBWCupid Logo
 • Za ljude veće veličine
 • Visoka stopa podudaranja
 • Besplatna registracija

Online zabavljanje za plus-size ljude

Online zabavljanje  mođe biti teže za ljude veće građe. Većina sajtova za upoznavanje insistira na korisničkoj bazom fizičkih i atletskih pojedinaca, te svako ko je veći će verovatno imati problema. Međutim, to ne znači da biste trebali biti obeshrabreni da izlazite samo zbog svoje veličine. Prelepi ste takvi kakvi jeste i potrebno je da nađete aplikacije za zabavljanje  namenjen ljudima veće građe.

Jedna od aplikacija za plus-sized zajednicu koja je zanimljiva je BBWCupid. Predstavlja neverovatnu aplikaciju koju možete koristiti da pronađete trajnu ljubav. Umesto da gubite nadu, napravite nalog da biste pronašli nekoga ko će vas voleti zbog vas i negovati vaše telo.

Bez obzira da li tražite nekoga za sastanak ili nešto ležernije, BBWCupid je samo aplikacija koju trebate da koristite da biste pronašli nešto smisleno. To je nišna platforma koja vam omogućava da pravite kompatibilne partnere. Pre nego što odaberete plan pretplate, možete ga koristiti besplatno. Pošto je većina korisnika aktivna, svakako je vredno koristiti. Pošto sam nedavno koristio BBWCupid, želim da podelim svoje iskustvo sa vama.

Najbolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
BBWCupid Srbiji

Korišćenje usluge

BBWCupid ije sajt za upoznavanje koji je super jednostavan za korišćenje. Pruža mnoštvo funkcija kao što su slanje poruka i traženje nekoga ko ispunjava vaše zahteve. Iako se neke funkcije mogu činiti nepotrebnim, BBWCupid i dalje vredi koristiti. Neke od funkcija koje će vam se dopasti uključuju opciju da udvostručite prostor na vašem profilu, napredne algoritme za podudaranje, ćaskanje uživo i anonimno pregledanje.

Kada udvostručite prostor na profilu, možete da pružite više detalja da biste privukli pažnju korisnika. Sa proširenim profilom, dobijate više opcija da se istaknete. Uz ćaskanje uživo, odmah možete da ćaskate sa korisnicima radi brzog razgovora. Sa anonimnim pregledanjem, možete osigurati da korisnici ne saznaju da ste pregledali njihov profil.

Napredni algoritam za uparivanje

BBWCupid ima neke od najboljih slobodnih korisnika koji se mogu naći . Aplikacija je dizajnirana da ukloni sve lažne naloge. To znači da ga mogu koristiti samo pravi korisnici. Pošto su korisnici aktivni, možete da razgovarate sa njima da biste dobili bolju predstavu o njihovim ličnostima. BBWCupid od vas zahteva samo da navedete neke informacije uključujući vaše ime, pol, godine, orijentaciju i adresu e-pošte.

Sa naprednim algoritmom podudaranja, pomaže vam da pronađete najbolje korisnike koji će vam pomoći da pronađete dugoročnu romansu. Traži korisnike na osnovu vaše kompatibilnosti i omogućava vam da se dobro provedete. Moraćete da budete premium korisnik da biste mogli da koristite odgovarajući algoritam. To će suziti sve vaše opcije tako da možete odlučiti sa kim ćete ćaskati i izlaziti na sastanak. BBWCupid radi odličan posao u odeljenju ličnosti. Omogućava vam da pronađete nekoga ko je kompatibilan i zabavan. To znači da ne morate da brinete ni o čemu kada koristite aplikaciju.

Cena BBWCupid

Budći da besplatni plan na BBWCupid ima malo opcija, moraćete da uzmete paket koji se plaća. Obezbediće vam pristup porukama i drugim naprednim funkcijama.

BBWCupid Pregled

Više ženskih korisnika i nema iOS aplikaciju

Postoji nekoliko pritužbi koje korisnici BBWCupid imaju. Prvo, više je ženskih korisnika. Aplikacija nema iOS verziju što je čudno s obzirom da je BBVCupid ogromna kompanija. Osim toga, BBW Cupid nema dobre opcije za besplatne korisnike. Morate platiti plaćeni plan da biste mogli bilo šta da uradite u aplikaciji. Štaviše, aplikacija nije popularna u malim gradovima, što znači da morate da živite u velikom gradu za više opcija. Osim ovih nedostataka, BBW Cupid je odlična aplikacija koja ima za cilj da pomogne ljudima veće veličine da pronađu ljubav. Postoje i drugi sajtovi za upoznavanje koje možete koristiti ako tražite više opcija za upoznavanje.