Jdate

Napisala EMMA STOCKTON

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
JDate Logo
 • Jevrejski samci
 • Međunarodno upoznavanje
 • Verifikovani profili

Shalom

Pronaći ljubav kao jevrejski samac nije lako. Sa ograničenim opcijama, verovatno ćete se boriti kada je u pitanju upoznavanje na mreži. Možete ili provesti vreme u sinagogi ili se nadati da ćete naići na nekoga ko je Jevrejin. Međutim, nema potrebe da gubite nadu jer Jdate opslužuje samce Jevreje koji žele da upoznaju nekoga.

Da bih vam pomogao da steknete uvid u Jdate, odlučio sam da isprobam aplikaciju. Sajt/aplikacija za upoznavanje na mreži pokrenuta je davne 1997. godine i do danas je jaka. Ako cenite veru i želite da budete sigurni da je vaš partner Jevrejin, Jdate vas pokriva. To je jedan od najboljih  aplikacija za upoznavanje zasnovanih na veri  koje postoje zajedno sa Christian Mingle and Muz Match.

Ne samo da sam pronašao mnogo podudaranja, već sam se i odlično proveo koristeći aplikaciju. Nudi sve što vam može zatrebati. Čitajte dalje da biste saznali više o Jdate-u.

Bolji sajtovi za upoznavanje

#
SAJT ZA UPOZNAVANJE
KARAKTERISTIKE
POSETITE
1
Sekszasve Logo
 • 210 000+ članova
 • Verifikovani profili
 • 18+
2
Balkan Caffe Logo
 • Balkan
 • 18+
 • Velika zajednica
3
Srpski Chat Logo
 • Aktivni članovi
 • Brza registracija
 • Samo za Srbe
Jdate Srbiji

Lep dizajn

Jdate ima jednostavan i moderan korisnički interfejs koji sam voleo da koristim. Sva uparivanja su bila raspoređena  i uspeo sam da pronađem sve što sam tražio. Profili pružaju obilje informacija i aplikacija ima osećaj opuštenosti. Tako ćete se osećati opušteno i nećete doživeti uobičajeni stres koji dolazi sa aplikacijom za upoznavanje na mreži kao što je Bumble ili Tinder.

Prijavljivanje za Jdate kao novi korisnik je jednostavno. Možete da kreirate nalog ručno ili da se registrujete koristeći Facebook. Čak i ako napravite nalog na Facebook-u, ništa se neće objavljivati na Facebook-u. Međutim, trebalo bi da se odlučite za opciju e-pošte. Moraćete da unesete svoje ime, lokaciju, rođendan i pol.

Nakon što unesete svoje osnovne informacije, pratićete ih sa još sedam koraka. Korisnici moraju da dele svoje slike da bi napravili nalog. Ako se utvrdi da ste koristili lažnu sliku, vaš nalog će biti deaktiviran. Takođe možete da otpremite više slika da biste privukli više podudaranja.

Uparivanje na Jdate

Najbolja stvar kod Jdate-a je to što zahteva da podelite što više detalja o svojoj ličnosti i pozadini. Vaša podudaranja su predstavljena na polaroid slikama zajedno sa njihovim imenom, lokacijom, godinama, nivoom jevrejske vere, školom, visinom i procentom podudaranja. Možete čak i da sortirate svoje opcije na osnovu novih korisnika, onlajn korisnika, udaljenosti i procenta podudaranja kako biste bili sigurni da ćete pronaći nekoga ko je najkompatibilniji sa vama.

Sve je vrlo jasno na Jdate. Na veb stranici ima mnogo neverovatnih jevrejskih samac. Međutim, morate da shvatite da za početak nema toliko Jevreja, zbog čega ne možete očekivati istu količinu kao na bilo kom većem sajtu za upoznavanje na mreži koji služi svima. Otkrio sam da je svaki profil popunjen, da ima sliku i da je aktivan.

Profili koji su neaktivni ili se ne koriste se uklanjaju. Takođe mi se dopalo što postoji mnogo filtera koje možete koristiti da pronađete nekoga sa kojim ćete izlaziti, kao što su konzervativci, hasidi, kulturno Jevreji, pravoslavci i moderni pravoslavci, kao i oni koji su voljni da se preobrate. Osim toga, morate napomenuti i koliko često posećujete sinagogu i da li jedete košer.

Besplatni probni period i premijum plan

Iako možete da koristite besplatnu probnu verziju na Jdate-u, moraćete da se pretplatite na njihov premium plan da biste koristili aplikaciju. Dobijanje plana koji traje duže obično je mnogo jeftinije. Međutim, na vama je da odlučite koliko dugo želite da koristite aplikaciju. Nadogradnja na premijum opciju pruža mnoge pogodnosti kao što su mogućnost pristupa fotografijama korisnika, slanje poruka plaćenim članovima, čitanje priznanica, anonimno pregledavanje, pregled ko posećuje vaš profil i pronalaženje korisnika kojima se sviđate.

Jdate Pregled

Žalbe o Jdate

Jedina zamerka protiv Jdate-a je da je dizajniran za jevrejske samce ili one koji su zainteresovani za zabavljanje sa jevrejskim samcima. To je vodeći sajt za upoznavanje jevrejskih samaca. Milioni ljudi koriste sajt i mnogi od njih su imali uspeha. Pošto je aplikacija za upoznavanje laka za korišćenje, možete biti sigurni da će vam pomoći da pronađete jevrejskog samca za kratko vreme.