Kako naći devojku

Napisala EMMA STOCKTON

Razumem da su veze primarni deo vašeg života. Za neke ljude može biti teško pronaći, zadržati i razvijati romantične veze, dok je drugima lako. Možda je za vas pronalaženje romantičnog partnera izazovno i nezgodno, jer ne cene svi iste stvari. Međutim, žene generalno imaju stabilnije odgovore na određene radnje koje se mogu posmatrati i razumeti da bi uspostavile vezu sa njima. Ovo je vodič o tome kako možete naći devojku tako što ćete razviti romantičnu vezu sa devojkom od interesa.

Socijalizujte se

Morate se družiti. Ako ne, nećete nikoga sresti. Zbog toga nećete moći da upoznate onu pravu. Ako ste introvert ili imate problema sa socijalnom anksioznošću, možete probati  aplikacije za upoznavanje. One su od velike pomoći i veoma efikasne u uparivanju ljudi sličnih intersovanja. Imajte na umu da nisu sve aplikacije legitimne, pa izaberite samo one koje su za dobro iskustvo. Ali, ako možete, trebalo bi da se družite na stari školski način, a ne na mreži. Idite na zabave, prisustvujte događajima, čak i organizujte neke od njih. Upoznajte ljude, pozdravite ih i sprijateljite se sa njima. Što je veća vaša društvena grupa, to ćete više žena imati kao opciju za upoznavanje. Druženje, onlajn ili van mreže, je prvi i najvažniji ključ za dobijanje devojke.

Socijalizujte se

Stvaranje veze

Nakon što ste uspešno upoznali grupu žena kroz svoje društvene aktivnosti, vreme je da odaberete jednu od njih da bude vaš romantični partner. Žene su veoma raznolike i često pomalo komplikovane, tako da je ovaj deo veoma presudan za budućnost svake veze u koju uđete. Nemojte biti prenagli i neodlučni u izboru svoje devojke. Odvojite vreme sa svima njima tokom grupnih izleta, aktivnosti ili događaja. Potrudite se da ih upoznate barem na površinskom nivou. Takođe imajte na umu da vas oni ne samo da primećuju, već i da vas poznaju. Međutim, pazite da ne budete nasilni ili nezgodni. Ne upadajte u ničiji prostor i ne budite nadmoćni. Biti i jedno i drugo može učiniti da izgledate neprivlačno.

Stvaranje veze

Intersovanja i mišljenja

Kada s poštovanjem steknete poverenje i prijateljstvo žena koje vam se sviđaju, pronađite način da izaberete bilo koju od njih kao svoju potencijalnu devojku. U ovom procesu pogledajte njihove lične kvalitete, interesovanja, nezainteresovanosti, mišljenja itd. i budite veoma izbirljivi. Odabir pogrešne osobe može dovesti do lošeg iskustva za oboje. Dakle, budite oprezni kada ovo radite jer je to još jedna ključna odluka koja će odlučiti o dugovečnosti i zdravlju vaše veze.

Uverite se da su vaši prioriteti pravi. Pokušajte da se manje fokusirate na fizičke i finansijske atribute jer su oni na kraju promenljivi. Pokušajte da se više fokusirate na mentalne i emocionalne atribute jer je manja verovatnoća da će se promeniti, a veća je verovatnoća da će ostati trajni veći deo vašeg vremena sa njom. Međutim, sve što osećate da vam je važno, važno je. Dakle, ne precrtavajte stvari koje vam smetaju na tuđ savet.

Intersovanja i mišljenja

Pokažite interesovanje

Kada ste izabrali najbolju osobu za sebe, pokažite aktivno interesovanje za nju. I samo nju. Žene su pronicljive, tako da, ako istovremeno pokazujete aktivno interesovanje za više njih, postoji velika šansa da će sve one na kraju otkriti i odbaciti vas. Kao rezultat toga, najbolje je uložiti sve u jednu. Zapamtite da je ona i dalje prijatelj, ili u najboljem slučaju, blizak prijatelj, pa se ponašajte u skladu sa tim. Zamolite je da izađe na grupne događaje na početku i postepeno prelazite na više vremena nasamo sa njom. Ako joj je prijatno sa vama jedan na jedan od samog početka, nemojte čekati. Izađite na kafu, idite da pogledate film, zajedno se bavite sportom ili drugim aktivnostima.

Pored toga, pokažite aktivan interes ne samo za svoje vreme sa njom, već i za nju kao osobu. Opet, bez da budete prepotentni, preterano samouvereni ili bez poštovanja prema njoj, postavljajte joj mnoga pitanja o njenom životu, interesovanjima, hobijima, planovima i tako dalje. Provoditi više vremena sa njom je najsigurnija opklada. Ali, ako to iz bilo kog razloga ne možete da uradite, česti kontakti sa njom putem poruka i telefonskih poziva je još jedan način da ojačate svoju vezu. Pokažite kontinuirano aktivno interesovanje za nju, poštujući njene granice.

Pokažite interesovanje

Iskoristite priliku

Nakon što ste uspešno obavili sve gore navedene korake, vreme je da iskoristite šansu i da joj postavite pitanje. Uverite se da kada to radite, ona se oseća prijatno sa vama kao i vi sa njom. Odvedite je na neko posebno mesto, možda na prvo mesto vašeg druženje ili njen omiljeni kafić. Pokušajte da olakšate pitanje u razgovoru umesto da je iznenadite njime. Budite nežni i ljubazni. Pokušajte da objasnite kako ili zašto vam se sviđa pre nego što joj postavite pitanje. Uverite se da ima nagoveštaje da vam se sviđa barem nekoliko minuta pre nego što je pitate. Budite što direktniji što možete jer to uliva poverenje u svoja osećanja i odluku.

Iskoristite priliku

Njena reakcija, vaša akcija

Ako je njen odgovor da, napravite malu proslavu da joj pokažete koliko vam to znači. Ako je njen odgovor ne, postupite s poštovanjem i sa razumevanjem, udaljite se ili ostanite samo prijatelji ako je to ono što vam oboje odgovara.